Hei, nimeni on Ellen!

Minä olen se tyyppi, ketä tapaat kun varaat kuvauksen.

Olen suklaahullu, jonka mielestä on aina hyvä hetki syödä palanen tai kaksi (tai koko levy kerralla). Suosikkini on Fazerin maitosuklaa kokonaisilla hasselpähkinöillä. Olen Kemiönsaarella varttunut suomenruotsalainen, mutta nykyään asun Kaarinassa. Tykkään jazzista ja vanhasta rockmusiikista. Matkalla kuvauksiin hoilaan radiohittien mukana, vaikken osaisikaan kaikkia laulunsanoja. Musiikki, elokuvat sekä vanhat historiaa huokuvat paikat ovat inspiraationi lähde.

Luonteeltani olen tunteellinen. Kauniit puheet sekä elokuvat saavat minut helposti itkemään (kyllä, itken myös leffateattereissa). Eikä ole mitenkään harvinaista, että päästän pieniä ilonhuutoja nähdessäni kuinka kauniisti valo tanssii!

Kun en ole kuvaamassa, hypin poikani kanssa vesilammikoissa, myllerrän puutarhassa, matkustan makumatkalle maustehyllyn ääreen tai puuhastelen jonkin remppaprojektin parissa. Minulla on aina jotain luovaa tekeillä, muuten alkavat sormet kutista.

Minun filosofiani

Intohimoni kuvaukseen perustuu valon, varjon ja liikkeen yhdistämiseen. Kuvauksen aikana hengitämme meren tuoksuja, kuuntelemme metsän suhinaa tai nautimme auringon viimeisistä säteistä. Jos tuuli tarttuu hiuksiin, on se osa teidän kuvakertomustanne, tai ehkä hiekkaa työntyy varpaiden väliin – se on vain hurmaavaa, kun kaikki ei ole niin järjesteltyä.

Minulle tärkeintä on tunne. Rakastavaisten välinen hellyys ja vatsanpohjassa tuntuva nauru luovat ikimuistoisia hetkiä. Iästä, etnisyydestä, seksuaalisuudesta ja uskonnosta riippumatta ovat kaikki tervetulleita kamerani eteen.

Yhdessä luomme sukupolvesta toiseen säilyviä kuvia.

Satunnaista tietoa minusta

En ole mikään viherpeukalo, mutta kotini näyttää viidakolta. Yhden huonekasvin kuollessa hankin tilalle kaksi uutta.

Käytän edelleen paperikalenteria, ja mieluummin kirjoitan kynällä paperille kuin käytän tietokonetta.

Lempikappaleeni on Pink Floydin Interstellar Overdrive.

Tykkään järjestää yllätyksiä ja suunnitella joulu- ja syntymäpäivälahjoja monta kuukautta etukäteen, mutta niiden salassa pitäminen on vaikeaa.

Olen lyhyt; 152,2 cm. Kyllä, nuo kahdet millit ovat tärkeitä!

Lempikukkani ovat syreeni, kielo, pioni, unikko ja auringonkukka.