Perhekuvaus Turku

Tuntuuko joskus, että aika kuluu liian nopeasti ja lapset kasvavat hurjaa vauhtia? Elätte arkipäiväkaaoksen keskellä ja ajatus perhekuvauksesta on käynyt mielessä, mutta olet ajatellut tekeväsi sen ”sitten joskus”, ja se on jäänyt tekemättä. Odottaessasi sitä täydellistä hetkeä jäät paitsi monta tilannetta, joita olisit halunnut saada ikuistettua muiston.

Kuvaan teidän välillä huokuvaa rakkautta ja lempeyttä leikkiessänne, peuhatessanne ja halailessanne – pienet hetket, joista kasvavat suuret muistot. Teidän ei tarvitse edes miettiä miten saada albumia aikaiseksi tai taulua seinälle, sillä hoidan kaiken!

Hauskaa ja leppoisaa

Perhekuvaus sopii kaikenlaisille perheille. Olette tervetulleita juuri sellaisina kuin olette; ujoina, leikkimielisinä,  rauhallisina, seikkailunhaluisina, ainutlaatuisina ja inhimillisinä. Ohjeistan teitä koko kuvauksen ajan pienillä tehtävillä, jotka saavat teidät toimimaan luontevasti yhdessä. Riippumatta siitä, oletteko hassuttelusta ja vauhdista pitävä perhe vai hieman rauhallisempi, poskipusuista ja lämpimistä halauksista pitävä perhe, tulee teillä olemaan todella hauskaa! Mukautan kuvaksen perheesi mukaan.

Merkityksellistä

Tutkimus osoittaa, että perhekuvaus vaikuttaa positiivisesti lapsen itsetuntoon. Kun lapsi näkee kuvia itsestään perheensä kanssa kodissaan, hän tuntee yhteenkuuluvuutta ja kokee itsensä tärkeäksi osaksi perhettään.

Luonnonkauniit paikat

Olen todella tykästynyt hyödyntämään luonnonvaloa ulkona kuvatessani. Kuvauspaikkojani sijaitsee seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Raisio, Lieto, Kaarina, Parainen ja Paimio – kaikki puolen tunnin automatkan sisällä Turun keskustasta. Näissä valituissa paikoissa tiedän tarkasti miten valo laskeutuu ajasta ja säästä riippuen.

Luovat lisävalinnat

Tarjoan kauniin kukkaseppeleen ja kimpun lisävalintana sinulle, joka haluaa jotain pientä ekstraa. Taitava floristi luo kukka-asetelmat toiveidesi mukaan. Kertokaa minulle etukäteen, mikäli toivotte tuovani jotain mukaan!

Kameran takana

Nimeni on Ellen ja minut tapaatte, kun tulette perhekuvaukseen! Mielenkiinto valokuvaukseen kasvoi kun minusta tuli äiti 2014. Seuraavana vuonna perustin yritykseni ollessani vielä äitiyslomalla. Nykyään työskentelen täysipäiväisesti valokuvaajana keskittyen pariskuntiin ja perheisiin.

Perheeseeni kuuluu poikaystäväni sekä poikani, joka asuu meillä vuoroviikkoin. Tällä hetkellä remontoimme 50-luvun taloa, mikä sopii ihan täydellisesti piilo-leikkiin!

Kuva minusta poikani kanssa on Minna Sipisen ottama.

Ellen Kivistö | Lapsikuvaus Perhekuvaus Turku
Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku

Positiivisesti yllättyneitä!

”Kävin monta eri valokuvaajaa ja heidän otoksiaan läpi ennen kuin valitsin Ellenin. Saimme hyviä neuvoja asennoista ja miten kannattaa olla. Oli luontevaa! Kuvauspaikka oli aivan nappivalinta ja kellonaika myös. Olemme todella positiivisesti yllättyneitä että meistä saatiin noin upeat kuvat. Olen jo suositellut Elleniä kaikille tutuille!”

Laura perheineen

Positiivisesti yllättyneitä!

”Kävin monta eri valokuvaajaa ja heidän otoksiaan läpi ennen kuin valitsin Ellenin. Saimme hyviä neuvoja asennoista ja miten kannattaa olla. Oli luontevaa! Kuvauspaikka oli aivan nappivalinta ja kellonaika myös. Olemme todella positiivisesti yllättyneitä että meistä saatiin noin upeat kuvat. Olen jo suositellut Elleniä kaikille tutuille!”

Laura perheineen

Näin se toimii

Varaus

Täyttäkää varaustiedustelu sivun alalaidasta. Varausmaksun maksettuanne varauksenne on voimassa.

Suunnittelu

Suunnittelemme kuvauksen yhdessä toiveidenne pohjalta.

Kuvaus

Kuvauksen aika! Tapaamme sovittuna aikana sovitussa paikassa ja vietämme mukavan hetken yhdessä.

Toimitus

Digitaaliset kuvat ja tuotteet toimitetaan. Nyt voitte nauttia kuvistanne ja muistella tätä ihanaa hetkeä uudestaan ja uudestaan!

Perhekuvaus ulkona ympäri vuoden

Kuvaan ulkona ympäri vuoden ja rakastan sitä! Ei kannata pelätä kylmempiäkään vuodenaikoja – minulla on nimittäin keinot pitää lämpöä yllä ja luoda ihania kuvia kylmyydestä huolimatta.

Talvi

Auringon ollessa matalalla on valo ihastuttavan rapsakkaa ja pehmeää. Huurteiset puut ja juuri laskeutunut lumi tuovat sen erityisen pienen lisän maagisiin talvipotretteihin. Kuvaan lyhyissä pätkissä ja pidämme taukoja takilla ja lapasilla päällä. Minulla on mukanani myös lämpöpusseja, joita voitte pitää käsissänne, kiinnittää vaatteidenne alle ja laittaa kenkiinne pysyäksenne lämpiminä.

Kevät

Ulkona saattaa mielestänne olla synkkää ja tylsää ennen kuin luonto on herännyt henkiin, mutta tuo riisuttu väripaletti on pelkästään etu. Ison osan kuvistani olen ottanut juuri ”välivuodenaikoina”. Auringon valo on pehmeää ja miellyttävää. Luonto pääsee myöhemmin keväällä valloilleen ja silloin on hienoa saada kukkivat puut mukaan taustalle.

Kesä

Keskipäivän valo on todella terävää, joten suosin kuvaamista aamulla tai illalla valon ollessa pehmeämpää ja ihanan kultaista. Tämä vuodenaika pitää sisällään lukemattoman määrän vaihtoehtoja, esimerkiksi meren äärellä – ehkä jopa veteen pulahtaminen, lehtimetsän vehreys tai kävely villinä kasvaneen kukkakedon läpi.

Syksy

Sadetta ja kylmyyttä ei pidä pelätä. Syksyn värit ovat todella kauniita. Luonto ja lehdettömät puut tarjoavat hieman vaimeampaa väripalettia hämärämmillä sävyillä – mikä näkyy monissa kuvissani. Kuvaan mielelläni illan valossa. Pilviset päivät eivät ole yhtään hullumpia, valo on silloin pehmeää ja tasaista ja kuvauspaikkavaihtoehdot lisääntyvät.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Pienimmät kuvattavani lapset ovat iältään noin 6-9 kuukautta. Suosittelen, että lapsi osaa itse istua ilman tukea. Yläikärajaa ei ole.

Tulen mielelläni kotiinne kuvaamaan, esimerkiksi puutarhassanne, kesämökillänne tai muu lempipaikallanne! Hintaan lisätään matkakorvaus 0,71 €/km (2024) tavallisen kuvausalueeni ulkopuolella.

Näillä paikkakunnilla voitte varata minut ilman erillistä matkakorvausta: Turku, Raisio, Lieto, Kaarina, Parainen ja Paimio.

Pukeutukaa hienoihin ja mukaviin vaatteisiin. Suosittelen neutraalit värit ja mätsäävät sävyt. Välttäkää isoja kuvioita ja logoja, niin kuvista tulee ajattomia.

Ennen kuvausta saatte myös valmistautumisoppaan sisältäen stailausvinkkejä!

Haluan suoda teille parhaat mahdollisuudet mukavaan kokemukseen ja siksi tarjoan aina ilmaisen varauksen muuttamisen jos huono sää yllättää tai sairastutte.

Varausmaksu vahvistaa varauksenne. Loppuosa maksetaan kun kuvaus on toteutettu.

Maksutapa on lasku sähköpostitse ja maksuaika on 14 päivää, ellei toisin ole sovittu.

Kun investoitte arvokkaisiin muistoihin saatte:

  • Kattavat valmistautumisohjeet ja stailausvinkit
  • Kuvauksen suunnittelu toiveidenne mukaan
  • Tunnin kestävä rento kuvaustuokio ulkomiljöössä Turun seudulla
  • Kokonainen kuvatarina sisältäen vähintään 30 kuvaa helppokäytöisessä verkkogalleriassa
  • Tunteikas video kuvistanne
  • Varmuuskopiot kaikista kuvatiedoistoista kokonaisen vuoden
  • Museolaatuinen taidetuloste koossa 20 x 30 cm lempikuvastanne

Arkisin: 690 €
Viikonloppuisin: 890 €

Varausmaksu 190 € maksetaan varauksen yhteydessä ja se vähennetään loppuosasta, joka maksetaan kuvauksen jälkeen.

Sisältö ja hinnasto päivitetty 1.11.2023. Tätä ennen vahvistuneet varaukset toteutetaan vanhan hinnaston mukaan – koskee myös tätä ennen myönnettyjä lahjakortteja.

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisäveroa 24 %.

Supertyytyväisiä!

”Olemme supertyytyväisiä kuvaajavalintamme! Ellenin valitsema kuvauspaikka sijaitsi lähellä kotiamme, joten sinne oli helppo kävellä lastenvaunujen kanssa. Tunnelma kuvauksen aikana oli rauhallinen ja meillä oli aika pitää taukoja välillä. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! Valokuvat herättävät meille monta lämpimiä tunteita. Suosittelemme ehdottomasti Elleniä kaikille läheisillemme ja rakkaillemme!”

Ada perheineen

Supertyytyväisiä!

”Olemme supertyytyväisiä kuvaajavalintamme! Ellenin valitsema kuvauspaikka sijaitsi lähellä kotiamme, joten sinne oli helppo kävellä lastenvaunujen kanssa. Tunnelma kuvauksen aikana oli rauhallinen ja meillä oli aika pitää taukoja välillä. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! Valokuvat herättävät meille monta lämpimiä tunteita. Suosittelemme ehdottomasti Elleniä kaikille läheisillemme ja rakkaillemme!”

Ada perheineen

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku | Illustration

Varaustiedustelu

Täyttäkää lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, niin ehdotan vapaita aikoja teille. Mikäli teillä on jotain muuta kysyttävää perhekuvaukseen liittyen, ottakaa yhteyttä osoitteeseen info@ellenkivisto.com.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.