Raskauskuvaus

Raskauskuvaus Turku

Lämpimät onnittelut pienen vatsassasi kasvavan ihmeen johdosta! Raskauden kokeminen on jännittävä aika elämässä. Ajattele, kuinka paljon voit jo rakastaa ja kaivata ihmistä, jota et ole vielä tavannut. Yhdeksän kuukautta saattaa tuntua pitkältä ajalta, mutta yhtäkkiä sinulla onkin pieni nyytti sylissäsi ja aivan uusi luku alkaa.

Raskausajan ikuistaminen kauniilla kuvilla on

mittaamattoman arvokasta.

Rauhallista ja rentoa

Monet asiakkaistani varaavat raskauskuvauksen ensimmäistä kertaa. Ymmärrän hyvin jos sinua vähän jännittää, mutta älä huoli. Ohjeistan sinua koko kuvauksen läpi; kerron mitä voit tehdä ja mihin voit kiinnittää katseesi. Tulet tuntemaan olosi vahvaksi ja kauniiksi! Tämä kuvaus keskittyy äitiin, mutta osan kuviin ovat myös kumppanisi ja tulevat sisarukset lämpimästi tervetulleita mukaan.

Kauniit raskausvaatteet

Olen täyttänyt komeroani kauniilla raskausmekoilla, hameilla ja topeilla, jottei sinun tarvitse etsiä eikä ostaa uusia vaatteita vain yhden tilaisuuden takia. Nämä raskausvaatteet saat halutessasi lainata kuvauksellesi. Vaatekappaleet ovat tyyliltään boheemiset; samettia, pitsiä ja tylliä maanläheisissä väreissä. Löytyy myös muita vaatekappaleita neutraaleissa väreissä jos suosit klassisempaa tyyliä.

Luonnonkauniit paikat

Olen todella tykästynyt hyödyntämään luonnonvaloa ulkona kuvatessani. Kuvauspaikkojani sijaitsee seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Raisio, Lieto, Kaarina, Parainen ja Paimio – kaikki puolen tunnin automatkan sisällä Turun keskustasta. Näissä valituissa paikoissa tiedän tarkasti miten valo laskeutuu ajasta ja säästä riippuen.

Luovat lisävalinnat

Tarjoan kauniin kukkaseppeleen ja kimpun lisävalintana sinulle, joka haluaa jotain pientä ekstraa. Taitava floristi luo kukka-asetelmat toiveidesi mukaan. Savupatruunoiden avulla on mahdollista luoda näyttävä tehoste kuviin. Kerro minulle etukäteen, mikäli toivot tuovani jotain mukaan!

Oma raskauteni

On niin helppoa antaa arkipäivän kaaoksen ottaa valta ja unohtaa itsensä. Raskausaika on kuitenkin yksi elämän suurimmista tapahtumista, eli jos joskus kannattaa varata ammattikuvaaja, niin se on juuri tämä aika! Olisin niin mielelläni halunnut kunnollisia kuvia omasta raskaudestani, mutta se jäi tekemättä ja kadun sitä todella paljon.

Älä tee samaa virhettä kuin minä.

Minun mielestäni jokainen raskaana oleva nainen ansaitsee mahdollisuuden hehkua upeaa naisvartalon vahvuutta kantaessaan sisällään uutta elämää. Tämän takia olen kouluttautunut itseäni raskauskuvaajaksi ja luonut omaa konseptiani sisältäen kauniin stailauksen.

Kuva minusta poikani kanssa on Minna Sipisen ottama.

Ellen Kivistö | Raskauskuvaus Turku
Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku

Niin käsittämätön iloinen!

”Ellen on ihan mahtava kuvaaja ja olen niin käsittämätön iloinen siitä, että otin häneen yhteyttä, koska halusin ikuistaa raskauteni perheeni kanssa. Ellen on todella ammattitaitoinen ja tietää täsmälleen miten saada kuvauksesta mahdollisimman rentoutunut ja tunnelmallinen. Superkiitos!”

Johanna perheineen

Niin käsittämätön iloinen!

”Ellen on ihan mahtava kuvaaja ja olen niin käsittämätön iloinen siitä, että otin häneen yhteyttä, koska halusin ikuistaa raskauteni perheeni kanssa. Ellen on todella ammattitaitoinen ja tietää täsmälleen miten saada kuvauksesta mahdollisimman rentoutunut ja tunnelmallinen. Superkiitos!”

Johanna perheineen

Näin se toimii

Varaus

Täytä varaustiedustelu sivun alalaidasta. Varausmaksun maksettuasi varauksesi on voimassa.

Suunnittelu

Suunnittelemme kuvauksen yhdessä toiveidesi pohjalta.

Kuvaus

Kuvauksen aika! Tapaamme sovittuna aikana sovitussa paikassa ja vietämme mukavan hetken yhdessä.

Toimitus

Digitaaliset kuvat ja tuotteet toimitetaan. Nyt voit nauttia kuvistasi ja muistella tätä ainutlaatuista aikaa uudestaan ja uudestaan!

Raskauskuvaus ulkona ympäri vuoden

Kuvaan ulkona ympäri vuoden, sillä raskauden loppuvaiheessa ja lapsen syntyessä oleva vuodenaika on mielestäni mukava saada mukaan kuviin.

Talvi

Auringon ollessa matalalla on valo ihastuttavan rapsakkaa ja pehmeää. Huurteiset puut ja juuri laskeutunut lumi tuovat sen erityisen pienen lisän maagisiin talvipotretteihin. Kuvaan lyhyissä pätkissä ja pidämme taukoja takilla ja lapasilla päällä. Minulla on mukanani myös lämpöpusseja, joita voit pitää käsissäsi, kiinnittää vaatteidesi alle ja laittaa kenkiisi pysyäksesi lämpimänä.

Kevät

Ulkona saattaa mielestäsi olla synkkää ja tylsää ennen kuin luonto on herännyt henkiin, mutta tuo riisuttu väripaletti on pelkästään etu. Ison osan kuvistani olen ottanut juuri ”välivuodenaikoina”. Auringon valo on pehmeää ja miellyttävää. Luonto pääsee myöhemmin keväällä valloilleen ja silloin on hienoa saada kukkivat puut mukaan taustalle.

Kesä

Keskipäivän valo on todella terävää, joten suosin kuvaamista aamulla tai illalla valon ollessa pehmeämpää ja ihanan kultaista. Tämä vuodenaika pitää sisällään lukemattoman määrän vaihtoehtoja, esimerkiksi meren äärellä – ehkä jopa veteen pulahtaminen, lehtimetsän vehreys tai kävely villinä kasvaneen kukkakedon läpi.

Syksy

Sadetta ja kylmyyttä ei pidä pelätä. Syksyn värit ovat todella kauniita. Luonto ja lehdettömät puut tarjoavat hieman vaimeampaa väripalettia hämärämmillä sävyillä – mikä näkyy monissa kuvissani. Kuvaan mielelläni illan valossa. Pilviset päivät eivät ole yhtään hullumpia, valo on silloin pehmeää ja tasaista ja kuvauspaikkavaihtoehdot lisääntyvät.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Mitä aikaisemmin sen parempi, niin ehdit varmemmin saada ajan. Minulla on yleensä kalenteri varattu täyteen 4-8 viikkoa eteenpäin, riippuen sesongista.

Vointisi ja vatsan kasvu on hyvin yksilöllistä, mutta suosituksena on kuvata raskausviikoilla 28-34.

Kyllä, voit varata minut kuvaamaan myös toiselle paikkakunnalle. Hintaan lisätään matkakorvaus 0,71 €/km (2024) tavallisen kuvausalueeni ulkopuolella.

Seuraavilla paikkakunnilla voit varata minut ilman erillistä matkakorvausta: Turku, Raisio, Lieto, Kaarina, Parainen ja Paimio.

Lainattavat raskausvaatteet ovat nähtävissä nettigalleriassa, johon saat linkin varauksen jälkeen. Sieltä voit valita mitkä vaatteet haluat sovittaa, niin otan ne mukaan kuvauspaikalle.

Halutessasi saat tietenkin käyttää omia vaatteita. Valitse silloin neutraalit värit ja vältä isoja painettuja printteja ja logoja, niin kuvista tulevat ajattomia.

Haluan suoda sinulle parhaat mahdollisuudet mukavaan kokemukseen ja siksi tarjoan aina ilmaisen varauksen muuttamisen jos huono sää yllättää tai sairastut.

Varausmaksu vahvistaa varauksenne. Loppuosa maksetaan kun kuvaus on toteutettu.

Maksutapa on lasku sähköpostitse ja maksuaika on 14 päivää, ellei toisin ole sovittu.

Kun investoit arvokkaisiin muistoihin saat:

  • Kattavat valmistautumisohjeet ja stailausvinkit
  • Kuvauksen suunnittelu toiveidesi mukaan
  • Mahdollisuus käyttää raskausvaatteita uniikista lainavalikoimastani
  • Tunnin kestävä rento kuvaustuokio ulkomiljöössä Turun seudulla
  • Kokonainen kuvatarina sisältäen vähintään 30 kuvaa helppokäytöisessä verkkogalleriassa
  • Tunteikas video kuvistasi
  • Varmuuskopiot kaikista kuvatiedoistoista kokonaisen vuoden
  • Museolaatuinen taidetuloste koossa 20 x 30 cm lempikuvastasi

Arkisin: 690 €
Viikonloppuisin: 890 €

Varausmaksu 190 € maksetaan varauksen yhteydessä ja se vähennetään loppuosasta, joka maksetaan kuvauksen jälkeen.

Sisältö ja hinnasto päivitetty 1.11.2023. Tätä ennen vahvistuneet varaukset toteutetaan vanhan hinnaston mukaan – koskee myös tätä ennen myönnettyjä lahjakortteja.

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisäveroa 24 %.

Paremmin kuin osasimme odottaa!

”Ennen valokuvasta saimme kattavasti tietoa valokuvauksesta. Ellen tarjosi laajan valikoiman vaatteita lainaan kuvauspäivälle, jonka myötä löysin itselleni täydellisen raskaus-lookin. Kameran edessä oli helppoa olla, sillä saimme Elleniltä hyvät ohjeet ja kuvaus tuntui luontevalta. Valokuvat onnistuivat paremmin kuin osasimme odottaa ja muistoksi saimme ikimuistoisen ihanan kokemuksen ja valokuvat.”

Ann-Marie & Juho

Paremmin kuin osasimme odottaa!

”Ennen valokuvasta saimme kattavasti tietoa valokuvauksesta. Ellen tarjosi laajan valikoiman vaatteita lainaan kuvauspäivälle, jonka myötä löysin itselleni täydellisen raskaus-lookin. Kameran edessä oli helppoa olla, sillä saimme Elleniltä hyvät ohjeet ja kuvaus tuntui luontevalta. Valokuvat onnistuivat paremmin kuin osasimme odottaa ja muistoksi saimme ikimuistoisen ihanan kokemuksen ja valokuvat.”

Ann-Marie & Juho

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku | Illustration

Varaustiedustelu

Täytä lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, niin ehdotan vapaita aikoja sinulle. Mikäli sinulla on jotain muuta kysyttävää raskauskuvaukseen liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen info@ellenkivisto.com.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.