RASKAUSKUVAUS

Rakkautta pientä ihmettä kohtaan

Lämpimät onnittelut pienen vatsassasi kasvavan ihmeen johdosta! Raskauden kokeminen on iso ja jännittävä asia. Ajattele kuinka paljon voit jo rakastaa ja kaivata ihmistä, jota et ole vielä edes tavannut. Ellet tunne oloasi erinomaiseksi saattaa yhdeksän kuukautta tuntua pitkältä ajalta, mutta yhtäkkiä sinulla onkin pieni muru sylissäsi ja uusi luku alkaa. On mittaamattoman arvokasta ikuistaa raskausaika kauniilla valokuvilla.

Rauhallinen kuvaus

Kehotan sinua varaamaan kuvausajan suunnilleen raskausviikolla 25, jotta ehdit saamaan kuvausajan. Vointisi ja vatsan kasvaminen on hyvin yksilöllistä, mutta suosituksena on valokuvata viikoilla 30-35. Ohjeistan sinua koko kuvauksen ajan ja tulet tuntemaan olosi vahvaksi ja kauniiksi, sillä minulla on kyky tuoda äideistä esiin sen kaikkein kauneimman. Tämän kuvauksen aikana keskitytään äitiin, mutta osan valokuviin ovat myös isä ja tulevat sisarukset tervetulleita!

Luonnonkauniit paikat

Olen todella tykästynyt valokuvaamaan ulkona ja hyödyntämään luonnonvaloa. Tunnen ja tiedän parhaat paikat Turussa, Kaarinassa, Paraisilla ja Kemiönsaarella ja miten valo näissä paikoissa laskeutuu ajasta ja säästä riippuen. Näillä paikkakunnilla tarjoan valokuvausta ilman erillisiä matkakuluja. Jos toivotte valokuvauksen tapahtuvan toisella paikkakunnalla, niin sekin onnistuu.

Yleelliset raskausvaatteet

Olen täyttänyt raskausvaatekomeroni kauniilla mekoilla, hameilla, topeilla ja asusteilla, jottei sinun tarvitsisi etsiä ja ostaa uusia vaatteita valokuvauksen takia. Vaatteet ovat erikoisteetettyjä ja sopivat kaikille raskaana oleville naisille vartalosta riippumatta. Raskausvaatteet ovat valmistettuja mukavista, joustavista kankaista ja vyötärön kohdalla on joustinnauha. Näitä vaatteita saat lainata veloituksetta.

Raskauskuvaus eri vuodenaikoina

Valokuvaan ulkona ympäri vuoden, sillä raskauden loppuvaiheessa ja lapsen syntyessä oleva vuodenaika on mielestäni mukava saada mukaan kuviin. Ei kannata pelätä kylmempiäkään vuodenaikoja – minulla on nimittäin keinot pitää lämpöä yllä ja luoda mahtavia valokuvia kylmyydestä huolimatta.

Talvi

Auringon ollessa matalalla on valo ihastuttavan rapsakkaa ja pehmeää. Huurteiset puut ja juuri laskeutunut lumi tuovat sen erityisen pienen lisän maagisiin talvipotretteihin. Minulla on mukanani lämpöpusseja, joita voit pitää käsissäsi, kiinnittää vaatteidesi alle ja laittaa kenkiisi pysyäksesi lämpimänä. Tarjoan myös lämmintä juotavaa ja taukojen aikana voit kietoutua lämpimän viltin sisään.

Kevät

Ulkona saattaa mielestäsi olla synkkää ja tylsää ennen kuin luonto on herännyt henkiin, mutta tuo riisuttu väripaletti on pelkästään etu. Ison osan valokuvistani olen ottanut juuri ”välivuodenaikoina”. Auringon valo on pehmeää ja miellyttävää. Luonto pääsee myöhemmin keväällä valloilleen ja silloin on hienoa saada kukkivat puut mukaan taustalle.

Kesä

Keskipäivän valo on todella terävää, joten suosin kuvaamista aamulla tai illalla valon ollessa pehmeämpää ja ihanan kultaista. Tämä vuodenaika pitää sisällään lukemattoman määrän vaihtoehtoja, esim. meren äärellä – ehkä jopa veteen pulahtaminen, lehtimetsän vehreys tai kävely villinä kasvaneen kukkakedon läpi.

Syksy

Sadetta ja kylmyyttä ei pidä pelätä. Syksyn värit ovat todella kauniita. Luonto ja lehdettömät puut tarjoavat hieman vaimeampaa väripalettia hämärämmillä nyansseilla – mikä näkyy monissa valokuvissani. Valokuvaan mielelläni illan valossa. Pilviset päivät eivät ole yhtään hullumpia, valo on silloin pehmeää ja tasaista ja kuvauspaikkavaihtoehdot lisääntyvät.
Ellen Kivistö | Raskauskuvaus Odotusajan kuvaus Turku

Wow, we looove them!

Wow, we looove them! We're so happy with the beuatiful photos you took of us. We want to hang one in black and white on our living room wall.

Rebekka & Steinar

Ellen Kivistö | Raskauskuvaus Odotusajan kuvaus Turku

Kuvausmaksu

Varauksen yhteydessä maksat kuvausmaksun varauksen vahvistamiseksi. Maksu kattaa kuvauksen suunnittelun, koko 1 h opastetun valokuvauksen sekä valintagallerian jossa n. 40 kpl valokuvia katsottavaksi. Tuotteet ja digitaaliset valokuvat ostetaan erikseen.

95 €

Valintagalleria

Viikon sisällä kuvauksesta saat linkin ja salasanan valintagalleriaan, josta löydät kaikki tarkoin käsitellyt valokuvat. Voit rauhassa katsoa kaikki kuvat läpi ja valita itsellesi suosikit ostettavaksi joko tuotteina ja/tai digitaalisina tiedostoina.

VALOKUVA TAIDEPAPERILLA | KLASSINEN CANVASTAULU

LAADUKAS ALBUMI | DIGITAALISET VALOKUVAT

Ellen Kivistö | Raskauskuvaus Odotusajan kuvaus Turku

Tuotteet, jotka kestävät sukupolvesta toiseen

Digitaalisten laitteiden valtaamana aikakautena fyysinen valokuvatuote on jotain aivan erityistä. Suosittelen vahvasti muutaman taulun tilaamista seinälle tai lipastolle asetettavaksi kodissasi. Tai vaikka kokonaisen kollaasin, josta nauttia päivittäin. Ehkä albumin, jonka ympärille kokoontua katsomaan kuvatarinaasi. Minulla on tarjota tarkoin valikoituja tuotteita, jotka toimivat yhdessä kuvatyylini kanssa.

Ota yhteyttä jos haluat hintatietoja erikoismittaisista tuotteista tai lisäaukeamia albumiin.

Valokuva taidepaperilla

Paperi, jota käytän näihin tuotteihin on valmistettu 100% α-selluloosakuidusta. Hapoton ja ligniinitön paperi säilyy kellastumattomana, ei haurastu eikä halkeile ajan saatossa. Paperi on neutraalin valkoinen ja sillä on kaunis akvarellimainen ja matta pinta. Materiaalin paino on 310g/m². Kuvat tällä paperilla toimivat hyvin sekä kehystettyinä sellaisenaan taikka lasin takana. Saat kauniin ja yleellisen vaikutelman kuvalle kuin kuvalle. (Kehys ei sisälly hintaan.)

20 x 30 cm – 50 €

30 x 45 cm – 80 €

40 x 60 cm – 110 €

40 x 40 cm – 60 €

50 x 50 cm – 90 €

60 x 60 cm – 120 €

Klassinen canvastaulu

Ajaton ja kestävä canvastaulu valmistetaan korkealaatuisesta puuvilla-polyesterikankaasta, joka kiinnitetään 2 cm paksuun puukehykseen taittamalla kuva reunojen yli. Kangas on kirkkaan valkoinen ja pinta klassinen karhea ja matta. Materiaalin paino on 320g/m². Kuvat tällä canvastaululla kestävät pölyä ja likaa ja sopii täten hyvin myös lapsiperheille. Taulun takana on valmiina kiinnike seinälle ripustamista varten. Voit hyvin myös asettaa taulut hyllylle tai piirongille.

20 x 30 cm – 100 €

30 x 45 cm – 140 €

40 x 60 cm – 180 €

40 x 40 cm – 120 €

50 x 50 cm – 160 €

60 x 60 cm – 200 €

Laadukas albumi

Olen tarkoin valikoinut parhaimmat mahdolliset materiaalit kauniille raskausalbumille, joka kestää selailua ilman pelkoa ikävien sormenjälkien jättämisestä. Albumi on kooltaan 20 x 20 cm ja sisältää 10 aukeamaa (20 sivua). Sivut ovat 2 mm paksuiset. Albumin kansi on pellavaa ja kannelle on valittavissa 9 kpl eri väriä. Tätä albumia tulet pitämään esillä muistaaksesi tuota ainutlaatuista aikaa!

250 €

Digitaaliset valokuvat

Jos haluat itse valmistaa valokuvatuotteita tai käyttää kuvia sosiaalisissa medioissasi/blogissasi voit luonnollisesti ostaa valokuvia myös digitaalisena. Kaikki valitsemasi valokuvat toimitetaan sekä korkea- että matalaresoluutioisena.

5 kpl – 200 €

10 kpl – 350 €

20 kpl – 600 €

Koko galleria – 750 €

Ilmainen varauksen muuttaminen

Haluan suoda sinulle parhaat mahdollisuudet mukavaan kokemukseen ja siksi tarjoan aina ilmaisen varauksen muuttamisen – jos huono sää yllättäisi tai jos sattuisi sairastumaan.

Näin homma toimii

Täytä varauslomke sivun alalaidasta. Varausmaksun maksettuasi sopimus on voimassa ja aloitamme valokuvauksen suunnittelun.
Valokuvauksen aika! Tapaamme sovittuna aikana sovitussa paikassa ja vietämme mukavan hetken yhdessä.
Muutaman päivän kuluessa saat linkin valintagalleriaan, josta valita suosikkikuvasi.

Tuotteet ja/tai digitaaliset tiedostot toimitetaan. Nyt voit nauttia valokuvistasi ja muistella tätä ainutlaatuista aikaa uudestaan ja uudestaan!

 

Varauslomake

Täytä lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Vastaan sähköposteihin arkipäivisin toimistoaikana. Älä unohda tarkistaa roskapostikansiota, jos vastaukseni on päätynyt sinne. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää raskauskuvaukseen liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen info@ellenkivisto.com.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.