Raskauskuvaus Turku

Lämpimät onnittelut pienen vatsassasi kasvavan ihmeen johdosta! Raskauden kokeminen on jännittävä aika elämässä. Ajattele, kuinka paljon voit jo rakastaa ja kaivata ihmistä, jota et ole vielä tavannut. Yhdeksän kuukautta saattaa tuntua pitkältä ajalta, mutta yhtäkkiä sinulla onkin pieni nyytti sylissäsi ja aivan uusi luku alkaa. On mittaamattoman arvokasta ikuistaa raskausaika kauniilla kuvilla.

Rauhallista ja rentoa

Sinulla ei ole mitään syytä jännittää tulla kuvattavaksi. Ohjeistan sinua koko kuvauksen läpi; kerron mitä voit tehdä ja mihin voit kiinnittää katseesi. Tulet tuntemaan olosi vahvaksi ja kauniiksi! Tämä kuvaus keskittyy äitiin, mutta osan kuviin ovat myös kumppanisi ja tulevat sisarukset lämpimästi tervetulleita mukaan.

Ellen on ihan mahtava kuvaaja ja olen niin käsittämätön iloinen siitä, että otin häneen yhteyttä, koska halusin ikuistaa raskauteni perheeni kanssa. Ellen on todella ammattitaitoinen ja tietää täsmälleen miten saada kuvauksesta mahdollisimman rentoutunut ja tunnelmallinen. Superkiitos!

Johanna perheineen

Luonnonkauniit paikat

Olen todella tykästynyt hyödyntämään luonnonvaloa ulkona kuvaessani. Tunnen ja tiedän useita hyviä paikkoja Turussa, Raisiossa, Liedossa, Kaarinassa sekä Paraisilla ja miten valo näissä paikoissa laskeutuu ajasta ja säästä riippuen. Näillä paikkakunnilla voit varata minut ilman erillistä matkakorvausta.

Ei olla kovin luontevia kameran edessä, mutta saimme hyviä neuvoja asennoista. Oli luontevaa! Kuvauspaikka oli aivan nappivalinta ja kellonaika myös. Olemme todella positiivisesti yllättyneitä, että meistä saatiin noin upeat kuvat! Olen jo suositellut Elleniä kaikille tutuille

Laura perheineen

Kauniit raskausvaatteet

Olen täyttänyt komeroani kauniilla raskausmekoilla, hameilla ja topeilla, jottei sinun tarvitse etsiä eikä ostaa uusia vaatteita vain yhden tilaisuuden takia. Nämä raskausvaatteet saat halutessasi lainata kuvauksellesi. Vaatekappaleet ovat tyyliltään boheemiset; samettia, pitsiä ja tylliä maanläheisissä väreissä. Löytyy myös muita vaatekappaleita neutraaleissa väreissä jos suosit klassisempaa tyyliä.

Etsin googlettamalla sopivaa kuvajaa raskauskuvaukseeni ja ihastuin Ellenin tyyliin kuvata sekä selkeisiin ja hyvin tietoa antaviin nettisivuihin. Myös mahdollisuus saada raskauskuvauksen ajaksi lainaan kaunis mekko vaikutti valintaani. Näin ensikertalaisina kuvaus tuntui todella luontevalta hyvän ohjauksen ja lämpimän ilmapiirin vuoksi. Kuvat ovat kauniisti sekä hyvällä maulla toteutettuja. Voin todellakin suositella ammattitaitoista Elleniä!

Kia & Tuomas

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku

Oma raskauteni

On niin helppoa antaa arkipäivän kaaoksen ottaa valta ja unohtaa itsensä. Raskausaika on kuitenkin yksi elämän suurimmista tapahtumista, eli jos joskus kannattaa varata ammattikuvaaja, niin se on juuri tämä aika! Olisin niin mielelläni halunnut kunnollisia kuvia omasta raskaudestani, mutta se jäi tekemättä ja kadun sitä todella paljon. Älä tee samaa virhettä kuin minä.

Minun mielestäni jokainen raskaana oleva nainen ansaitsee vähän ekstraa, huomaavaisuutta – ja mahdollisuuden hehkua upeaa naisvartalon vahvuutta kantaessaan sisällään uutta elämää. Tämän takia olen kouluttaunut itseäni raskauskuvaajaksi ja luonut omaa konseptiani sisältäen kauniin stailauksen.

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku

Oma raskauteni

On niin helppoa antaa arkipäivän kaaoksen ottaa valta ja unohtaa itsensä. Raskausaika on kuitenkin yksi elämän suurimmista tapahtumista, eli jos joskus kannattaa varata ammattikuvaaja, niin se on juuri tämä aika! Olisin niin mielelläni halunnut kunnollisia kuvia omasta raskaudestani, mutta se jäi tekemättä ja kadun sitä todella paljon. Älä tee samaa virhettä kuin minä.

Minun mielestäni jokainen raskaana oleva nainen ansaitsee vähän ekstraa, huomaavaisuutta – ja mahdollisuuden hehkua upeaa naisvartalon vahvuutta kantaessaan sisällään uutta elämää. Tämän takia olen kouluttaunut itseäni raskauskuvaajaksi ja luonut omaa konseptiani sisältäen kauniin stailauksen.

Näin se toimii

1. Varaus

Täytä varaustiedustelu sivun alalaidasta. Kuvausmaksun maksettuasi varauksesi on voimassa ja aloitamme yhdessä kuvauksen suunnittelun.

2. Kuvaus

Kuvauksen aika! Tapaamme sovittuna aikana sovitussa paikassa ja vietämme mukavan hetken yhdessä.

3. Tilaus

Muutaman päivän kuluessa saat linkin valintagalleriaasi, josta valita ne kuvat, mitkä haluat ostaa.

4. Toimitus

Tuotteet ja/tai digitaaliset kuvat toimitetaan. Nyt voit nauttia kuvistasi ja muistella tätä ainutlaatuista aikaa uudestaan ja uudestaan!

Ellen Kivistö | Raskauskuvaus Turku

Raskauskuvaus ulkona ympäri vuoden

Kuvaan ulkona ympäri vuoden, sillä raskauden loppuvaiheessa ja lapsen syntyessä oleva vuodenaika on mielestäni mukava saada mukaan kuviin. Ei kannata pelätä kylmempiäkään vuodenaikoja – minulla on nimittäin keinot pitää lämpöä yllä ja luoda mahtavia kuvia kylmyydestä huolimatta.

Talvi

Auringon ollessa matalalla on valo ihastuttavan rapsakkaa ja pehmeää. Huurteiset puut ja juuri laskeutunut lumi tuovat sen erityisen pienen lisän maagisiin talvipotretteihin. Kuvaan lyhyissä pätkissä ja pidämme taukoja takilla ja lapasilla päällä. Minulla on mukanani myös lämpöpusseja, joita voit pitää käsissäsi, kiinnittää vaatteidesi alle ja laittaa kenkiisi pysyäksesi lämpimänä.

Kevät

Ulkona saattaa mielestäsi olla synkkää ja tylsää ennen kuin luonto on herännyt henkiin, mutta tuo riisuttu väripaletti on pelkästään etu. Ison osan kuvistani olen ottanut juuri ”välivuodenaikoina”. Auringon valo on pehmeää ja miellyttävää. Luonto pääsee myöhemmin keväällä valloilleen ja silloin on hienoa saada kukkivat puut mukaan taustalle.

Kesä

Keskipäivän valo on todella terävää, joten suosin kuvaamista aamulla tai illalla valon ollessa pehmeämpää ja ihanan kultaista. Tämä vuodenaika pitää sisällään lukemattoman määrän vaihtoehtoja, esim. meren äärellä – ehkä jopa veteen pulahtaminen, lehtimetsän vehreys tai kävely villinä kasvaneen kukkakedon läpi.

Syksy

Sadetta ja kylmyyttä ei pidä pelätä. Syksyn värit ovat todella kauniita. Luonto ja lehdettömät puut tarjoavat hieman vaimeampaa väripalettia hämärämmillä sävyillä – mikä näkyy monissa kuvissani. Kuvaan mielelläni illan valossa. Pilviset päivät eivät ole yhtään hullumpia, valo on silloin pehmeää ja tasaista ja kuvauspaikkavaihtoehdot lisääntyvät.

Ellen Kivistö | Raskauskuvaus Turku

Kuvausmaksu

Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä. Se sisältää kuvauksen suunnittelun, asukokonaisuuden lainaksi,  1 h kestävän kuvauksen ulkomiljöössä sekä valintagallerian, jossa vähintään 30 kpl kuvia katsottavaksi. Tuotteet ja digitaaliset kuvat ostetaan erikseen.

120 €

Valintagalleria

Viikon sisällä kuvauksesta saat linkin ja salasanan valintagalleriaan, josta löydät kaikki tarkoin käsitellyt kuvat. Saat rauhassa katsoa kaikki kuvat läpi ja valita itsellesi suosikit ostettavaksi joko tuotteina ja/tai digitaalisina kuvina.

Tuotetiedot alla

Ellen Kivistö | Raskauskuvaus Turku

Kestävät tuotteet

On ihan erityinen tunne pitää fyysinen kuva kädessä digilaitteiden valloittamassa nykymaailmassa. Ehkä haluat kodissasi kokonaisen kollaasin lempikuvillasi, josta nauttia päivittäin? Tai albumin, jonka ympäri koko perheesi voi kokoontua katsomaan kuvatarinasi? Olen tarkoin valikoinut sukupolvesta toiseen kestäviä tuotteita.

Tilaamalla suoraan minulta et tarvitse huolehtia väriavaruudesta, resoluutiosta, paperivalinnasta eikä tulostustekniikasta – ja voit olla varma siitä, että tuote on laatutarkastettu ennen saapumista sinulle!

Uusi hinnasto voimassa 1.3.2021 alkaen.

Raskausalbumi

Olen todella tarkasti valikoinut parhaimmat mahdolliset materiaalit kauniille raskausalbumille, joka kestää selailua ilman pelkoa ikävien sormenjälkien jättämisestä. Albumi on kooltaan 20 x 20 cm ja sisältää 10 aukeamaa/20 sivua, eli tähän mahtuu kaikki lempikuviasi. Pellavakannelle on valittavissa 9 eri väriä. Tämä on albumi, joka haluat pitää esillä muistaaksesi tuota ainutlaatuista aikaa!

Tämä albumi ei löydy tavallisella kuluttajamarkkinalla, vaan se on mahdollista tilata ainoastaan ammattikuvaajien kautta.

390 €

Taidetuloste

Paperi, jota käytän tähän tuotteeseen on valmistettu 100% α-selluloosakuidusta. Hapoton ja ligniinitön taidetuloste säilyy kellastumattomana, ei haurastu eikä halkeile ajan saatossa. Paperi on neutraalin valkoinen, mattapintainen ja tuntuu akvarellipaperimaiselta. Materiaalin paino on 310g/m². Tällä paperilla kuvasi näyttää kauniilta ja ylelliseltä!

20 x 30 cm – 40 €
30 x 45 cm – 70 €
40 x 60 cm – 100 €

Canvastaulu

Ajaton ja kestävä canvastaulu valmistetaan korkealaatuisesta puuvilla-polyesterikankaasta, joka kiinnitetään 2 cm paksuun puukehykseen taittamalla kuva reunojen yli. Kangas on kirkkaan valkoinen ja pinta klassinen karhea ja matta. Materiaalin paino on 320g/m². Taulun takana on valmiina kiinnike ripustamista varten. Yhtä hyvin voit asettaa taulun hyllylle tai piirongille.

20 x 30 cm – 60 €
30 x 45 cm – 100 €
40 x 60 cm – 140 €

Digitaaliset kuvat

Jos haluat valmistaa kuvatuotteita itse voit luonnollisesti ostaa kuvia myös digitaalisena. Kaikki valitsemasi kuvat toimitetaan sekä värillisinä että mustavalkoisina korkeassa ja matalassa resoluutiossa salasanasuojatun nettigallerian kautta. Valittuasi koko gallerian, kuvat toimitetaan usb-muistilla kauniissa säilytysrasiassa pienen lahjan kera.

5 kpl – 200 € (40 €/kpl)
10 kpl – 350 €
(35 €/kpl)
20 kpl – 600 €
(30 €/kpl)

Koko galleria – 750 €

Usein kysyttyä

Mitä aikaisemmin sen parempi, niin ehdit varmemmin saada ajan. Vointisi ja vatsan kasvu on hyvin yksilöllistä, mutta suosituksena on kuvata raskausviikoilla 28-34.

Hinta koostuu kahdesta osasta; kuvausmaksusta ja valitsemastasi tuotteesta.

Ensimmäinen osa on kuvausmaksu, minkä maksetaan varauksen yhteydessä. Se vahvistaa varauksesi ja kattaa itse kuvaushetken sekä valintagallerian. Kuvausmaksu ei sisällä tuotteita eikä ladattavia tiedostoja.

Toinen osa on valitsemasi tuotteet ja/tai digitaaliset kuvat, mitkä maksetaan kuvauksen jälkeen nähtyäsi kaikki kuvat valintagalleriassa. Saat itse valita, mitkä kuvat haluat ostaa ja missä muodossa.

Maksutapa on lasku ja maksuaika on 14 päivää, ellei toisin ole sovittu.

Haluan suoda sinulle parhaat mahdollisuudet mukavaan kokemukseen ja siksi tarjoan aina ilmaisen varauksen muuttamisen jos huono sää yllättää tai sairastut.

Kyllä, voit varata minut kuvaamaan myös toiselle paikkakunnalle. Hintaan lisätään matkakorvaus Turun alueen ulkopuolella.

Lainattavat raskausvaatteet ovat nähtävissä nettigalleriassa, johon saat linkin varauksen jälkeen. Sieltä voit valita mitkä vaatteet haluat kokeilla. Sovitaan joko tapaaminen ennen kuvausta, tai otan vaatteet mukaan suoraan kuvauspaikalle ja saat vaihtaa paikan päällä.

Osa asiakkaistani valitsevat omat vaatteet kuvauksen alkuun kumppanin tai lasten kanssa, ja vaihtavat sitten lainattuun asukokonaisuuteen.

Halutessasi saat tietenkin käyttää vain omia vaatteita. Valitse silloin neutraalit värit ja vältä isoja painettuja printteja ja logoja, niin kuvista tulevat ajattomia.

Matalaresoluutioiset digitaaliset kuvat ovat optimoituja nettikäyttöön. Korkearesoluutioiset digitaaliset kuvat sopivat painamiseen/tulostamiseen.

Kaikki tarjoamani tuotteita voit kätevästi tilata suoraan valintagalleriasta saatuasi kirjautumistiedot.

Olemme todella tyytyväisiä sekä kuvaukseen että kuviin. Olen NIIN iloinen, että valitsin panostaa tämän raskauden ikuistamiseen oikein kauniilla kuvilla. Ansaitsin sen, koska se on kaikinpuolin ollut ehdottomasti rankin. Kuka tietää, ehkä tämä on minun viimeinen raskauteni?

Malin perheineen

Varaustiedustelu

Täytä lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, niin ehdotan vapaita aikoja sinulle. Vastaan sähköposteihin arkipäivisin toimistoaikana. Mikäli sinulla on jotain muuta kysyttävää raskauskuvaukseen liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen info@ellenkivisto.com. Älä unohda tarkistaa roskapostikansiota, jos vastaukseni on päätynyt sinne.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.