Lahjakortti valokuvaukseen

Valokuvaus on todella arvostettu kokemus, joka sopii kaikenikäisille. Juuri tätä aikaa ei voi elää uudelleen, mutta se on mahdollista säilyttää kauniina, lämpöä ja rakkautta huokuttavina valokuvina. Vahvuuteni valokuvaajana on luoda rentoutunut ilmapiiri, jonka ansiosta valokuvaus tuntuu kivalta! Tarjoan parikuvausta, raskauskuvausta ja perhekuvausta Turun alueella.

Lahjakortti valokuvaukseen on täydellinen lahja ystävälle, kumppanille tai perheelle ystävänpäivänä, äitienpäivänä, isänpäivänä tai jouluna, sekä muihin erityisiin tilaisuuksiin kuten vauvakutsut, ristiäiset ja synttärit. Valitset itse haluatko ostaa fyysisen tai digitaalisen lahjakortin. Valitset myös itse joko kokonaisen paketin tai tietyn summan, mikä vastaanottaja voi käyttää osana maksuun. Alla näet yleisimmät asiakkaideni valitsemat lahjapaketit, mutta voit tietenkin luoda oman paketin toiveidesi mukaan.

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku | Parikuvaus, perhekuvaus | Lahjakortti valokuvaukseen

Paketti 1

295 €

Paketti 2

195 €

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku | Parikuvaus, perhekuvaus | Lahjakortti valokuvaukseen

Hyvä tietää

Maksutapa on lasku, jonka lähetän sinulle sähköpostitse ja maksuaika on 14 päivää. Lahjakortti on voimassa kun maksu on vastaanotettu.

Lahjakortti on voimassa 1 vuosi. Lahjakortin haltija tulee varata kuvauksensa voimassaolon aikana, vaikka itse kuvaus voi sijoittua voimassaoloajan ulkopuolelle. Lahjakortissa oleva koodi tulee esittää varauksen yhteydessä. Lahjakortti on mahdollista käyttää kokonaiseen pakettiin tai osana maksuun, jos kuvaus tai tuotetilaus ylittää lahjakortin arvoa. Kuvaus tapahtuu ulkomiljöössä Turun alueella (Turku, Raisio, Lieto, Kaarina ja Parainen). Matkakorvaus maksetaan erikseen, jos kuvauspaikka sijaitsee kauempana. Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä vaihtaa käteiseen.

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku | Parikuvaus, perhekuvaus | Lahjakortti valokuvaukseen

Äitienpäivä vietetään 9. toukokuuta 2021

Viimeinen tilauspäivä, jotta fyysinen lahjakortti ehtii ajoissa perille on 30. huhtikuuta (postitetaan viimeistään 3. toukokuuta). Jos haet tilaamasi lahjakortti suoraan minulta on viimeinen tilauspäivä 7. toukokuuta.

Digitaalisen lahjakortin viimeinen tilauspäivä on  7. toukokuuta.

Lahjakortin tilaaminen

Tätä lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, niin vastaan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös ottaa yhteyttä osoitteesseen info@ellenkivisto.com mikäli sinulla on jotain kysyttävää lahjakorttiin liittyen. Älä unohda tarkistaa roskapostikansiota, jos vastaukseni on päätynyt sinne.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hääkuvaaja ja perhekuvaaja Turusta. Käytettävissä koko Suomessa sekä ulkomailla. Palvelu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Y-tunnus: 2664892-1
Copyright: Ellen Kivistö 2015-2021