Lahjakortti valokuvaukseen

Valokuvaus on todella arvostettu kokemus, joka sopii kaikenikäisille. Juuri tätä aikaa ei voi elää uudelleen, mutta se on mahdollista säilyttää kauniina, lämpöä ja rakkautta huokuttavina kuvina. Vahvuuteni valokuvaajana on luoda rentoutunut ilmapiiri, jonka ansiosta valokuvaus tuntuu kivalta! Tarjoan parikuvausta, raskauskuvausta ja perhekuvausta Turun alueella.

Lahjakortti valokuvaukseen on täydellinen lahja ystävälle, kumppanille tai perheelle ystävänpäivänä, äitienpäivänä, isänpäivänä tai jouluna, sekä muihin erityisiin tilaisuuksiin kuten vauvakutsut, ristiäiset ja synttärit.

Valitset itse haluatko ostaa fyysisen tai digitaalisen lahjakortin. Valitset myös joko kokonaisen paketin tai tietyn summan, mikä vastaanottaja voi käyttää osana maksuun. Alla näet yleisimmät asiakkaideni valitsemat lahjapaketit, mutta voit tietenkin luoda oman paketin toiveidesi mukaan.

Äitienpäiväpaketti

Paketti 1

295 €

Paketti 2

195 €

Hyvä tietää

Lahjakortti on voimassa 1 vuosi. Lahjakortin haltija tulee varata kuvauksensa voimassaolon aikana, vaikka itse kuvaus voi sijoittua voimassaoloajan ulkopuolelle. Lahjakortissa oleva koodi tulee esittää varauksen yhteydessä.

Lahjakortti on mahdollista käyttää kokonaiseen pakettiin tai osana maksuun, jos kuvaus tai tuotetilaus ylittää lahjakortin arvoa.

Kuvaus tapahtuu ulkomiljöössä Turun alueella (Turku, Raisio, Lieto, Kaarina ja Parainen). Matkakorvaus maksetaan erikseen, jos kuvauspaikka sijaitsee kauempana.

Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä vaihtaa käteiseen.

Lue lisää

Tässä voit lukea lisää tarjoamistani kuvauksista sekä tutustua koko tuotevalikoimaani. Tässä löydät myös kaikki hintatiedot, jos haluat luoda oma paketti valmiiden vaihtoehtojen sijaan.

Lahjakortin tilaaminen

Tätä lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, niin vastaan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Maksutapa on lasku, jonka lähetän sinulle sähköpostitse. Lahjakortti on voimassa kun maksu on vastaanotettu. Voit myös ottaa yhteyttä osoitteesseen info@ellenkivisto.com mikäli sinulla on jotain kysyttävää lahjakorttiin liittyen. Älä unohda tarkistaa roskapostikansiota, jos vastaukseni on päätynyt sinne.

Äitienpäivä vietetään sunnuntaina 9. toukokuuta 2021. Kirjepostin toimitusaika on 4 arkipäivää, joten viimeinen tilauspäivä, jotta fyysinen lahjakortti ehtii ajoissa perille on perjantaina 30. huhtikuuta (postitetaan viimeistään maanantaina 3. toukokuuta). Digitaalisen lahjakortin viimeinen tilauspäivä on  perjantaina 7. toukokuuta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hääkuvaaja ja perhekuvaaja Turusta. Käytettävissä koko Suomessa sekä ulkomailla. Palvelu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Y-tunnus: 2664892-1
Copyright: Ellen Kivistö 2015-2021