Presentkort till fotografering

En fotografering är en väldigt uppskattad upplevelse som passar alla åldrar. Tiden som är nu kommer inte tillbaka, men den går att bevara i form av vackra fotografier som utstrålar värme och kärlek. Min styrka som fotograf är att skapa en avslappnad stämning, så det känns roligt att fotograferas! Jag erbjuder parfotografering, gravidfotografering och familjefotografering i Åbo med omnejd.

En fotografering är den utmärkta presenten att ge vännen, partnern eller familjen på vändag, morsdag eller farsdag, som julklapp eller till andra speciella tillfällen såsom babyshower, dop och födelsedag. Du väljer själv om du vill köpa ett fysiskt eller digitalt presentkort. Du kan ge bort ett helt paket eller ett valfritt belopp mottagaren kan använda som del av betalning. Nedan ser du de två vanligaste alternativen mina kunder väljer till sitt presentkort, men du kan självklart lägga ihop ett annat paket enligt dina egna önskemål.

Ellen Kivistö | Fotograf Åbo | Parfotografering, familjefotografering | Presentkort till fotografering

Paket 1

295 €

Paket 2

195 €

Ellen Kivistö | Fotograf Åbo | Parfotografering, familjefotografering | Presentkort till fotografering

Bra att veta

Betalsättet är faktura som jag skickar via mejl och betaltiden är 14 dagar. Presentkortet är giltigt när betalningen mottagits.

Presentkortet är i kraft 1 år. Innehavaren av presentkortet bör boka sin fotografering inom utsatt tid, även om själva fotograferingen kan ske senare än så. Koden som står på presentkortet bör anges i samband med bokning. Presentkortet kan användas som betalning till ett helt paket eller som del av betalning om fotograferingen eller produktbeställningen överstiger presentkortets värde. Fotograferingen sker i utomhusmiljö i Åbo med omnejd (Åbo, Reso, Lundo, S:t Karins, Pargas eller Pemar). För fotografering längre bort tillkommer ersättning för resan. Presentkortet kan ej returneras eller bytas mot kontanter.

Ellen Kivistö | Fotograf Åbo | Parfotografering, familjefotografering | Presentkort till fotografering

Presentkort till jul

Sista beställningsdag för fysiska presentkort är den 17 december (postas senast den 19 december). Hämtar du ditt fysiska presentkort direkt från mig (8 km från Åbo centrum) är sista beställningsdag den 22 december.

Sista beställningsdag för digitala presentkort är den 22 december.

Beställning av presentkort

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt, så svarar jag dig senast följande vardag. Du kan även kontakta mig på adressen info@ellenkivisto.com om du undrar över något gällande presentkort. Glöm inte att kolla skräpposten, ifall mitt svar hamnat där.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.