Parikuvaus Turku

Parikuvaus sopii niin nuorille vastarakastuneille aikuisille kuin useita vuosikymmeniä yhdessäoloa viettäneille eläkeläisille. Kaikki rakastavaiset ovat tervetulleita kamerani eteen. Teillä tulee olemaan leveät hymyt huulillanne ja ehkä vähän perhosia vatsassa, kun katsotte yhdessä luotuamme kuvia yhä uudestaan ja uudestaan.

Hauskaa ja romanttista

Rakkaus on yksi elämän hienoimpia asioita. Kuplivaa nauruaa, lämpimiä käsiä, pitkiä halauksia ja paljon suudelmia rakkaasi kanssa. Eikö kuulostaa ihanalta? Pienten niksien avulla saan teidät rentoutumaan ja pitämään hauskaa yhdessä – tuskin huomaattekaan minun olevan paikalla kamerani kanssa.

Ei vain merkkipäiviä

Teidän ei ole tarvinnut kihlautua tai viettää vuosipäivää varataaksenne parikuvauksen, ihan tavallinen töiden jälkeinen maanantai sopii myös täydellisesti.

Luonnonkauniit paikat

Olen todella tykästynyt hyödyntämään luonnonvaloa ulkona kuvatessani. Kuvauspaikkojani sijaitsee seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Raisio, Lieto, Kaarina, Parainen ja Paimio – kaikki puolen tunnin automatkan sisällä Turun keskustasta. Näissä valituissa paikoissa tiedän tarkasti miten valo laskeutuu ajasta ja säästä riippuen.

Luovat lisävalinnat

Tarjoan kauniin kukkaseppeleen ja kimpun lisävalintana sinulle, joka haluaa jotain pientä ekstraa. Taitava floristi luo kukka-asetelmat toiveidesi mukaan. Savupatruunoiden avulla on mahdollista luoda näyttävä tehoste kuviin. Kertokaa minulle etukäteen, mikäli toivotte tuovani jotain mukaan!

Kameran takana

Minä olen Ellen! Olen työskennellyt valokuvaajana vuodesta 2015, kuvaten ensisijaisesti rakkautta. Vuosien varrella olen tavannut monta erilaista pariskuntaa, sekä auttanut asiakkaitani yllätysten ja kosintojen suunnittelussa.

Nauran usein poikaystäväni kanssa miten erilaisia olemme luonteeltaan. Itse olen aamuvirkku, järjestelmällinen ja koen olevani romanttinen – poikaystäväni on ihan vastakohta.  Rakkaustarinamme alkoi Tinderin kautta, muuten olisimme tuskin edes tavanneet, vaikka asuimme melkein naapureina!

Kuva minusta poikaystäväni kanssa on Pauliina Tähkäpään ottama.

Ellen Kivistö | Parikuvaus Kihlakuvaus | Turku
Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku

Tunne, rakkaus ja hellyys!

”Ellen oli valinnut hyvät kuvauspaikat. Hän tiesi hyvin mihin kellonaikaan valo olisi niissä parhaimmillaan. Kuvaushetki oli miellyttävä ja kuvista välittyy tunne, rakkaus ja hellyys. Yhteydenpito sujui hyvin, hän oli ystävällinen ja iloinen, ja saimme ihania kuvia muistoksi. Kyllä voimme suositella Elleniä!”

Sari & Petri

Tunne, rakkaus ja hellyys!

”Ellen oli valinnut hyvät kuvauspaikat. Hän tiesi hyvin mihin kellonaikaan valo olisi niissä parhaimmillaan. Kuvaushetki oli miellyttävä ja kuvista välittyy tunne, rakkaus ja hellyys. Yhteydenpito sujui hyvin, hän oli ystävällinen ja iloinen, ja saimme ihania kuvia muistoksi. Kyllä voimme suositella Elleniä!”

Sari & Petri

Näin se toimii

Varaus

Täyttäkää varaustiedustelu sivun alalaidasta. Varausmaksun maksettuanne varauksenne on voimassa.

Suunnittelu

Suunnittelemme kuvauksen yhdessä toiveidenne pohjalta.

Kuvaus

Kuvauksen aika! Tapaamme sovittuna aikana sovitussa paikassa ja vietämme mukavan hetken yhdessä.

Toimitus

Digitaaliset kuvat ja tuotteet toimitetaan. Nyt voitte nauttia kuvistanne ja muistella tätä ihanaa hetkeä uudestaan ja uudestaan!

Parikuvaus ulkona ympäri vuoden

Kuvaan ulkona ympäri vuoden ja rakastan sitä! Ei kannata pelätä kylmempiäkään vuodenaikoja – minulla on nimittäin keinot pitää lämpöä yllä ja luoda ihania kuvia kylmyydestä huolimatta.

Talvi

Auringon ollessa matalalla on valo ihastuttavan rapsakkaa ja pehmeää. Huurteiset puut ja juuri laskeutunut lumi tuovat sen erityisen pienen lisän maagisiin talvipotretteihin. Kuvaan lyhyissä pätkissä ja pidämme taukoja takilla ja lapasilla päällä. Minulla on mukanani myös lämpöpusseja, joita voitte pitää käsissänne, kiinnittää vaatteidenne alle ja laittaa kenkiinne pysyäksenne lämpiminä.

Kevät

Ulkona saattaa mielestänne olla synkkää ja tylsää ennen kuin luonto on herännyt henkiin, mutta tuo riisuttu väripaletti on pelkästään etu. Ison osan kuvistani olen ottanut juuri ”välivuodenaikoina”. Auringon valo on pehmeää ja miellyttävää. Luonto pääsee myöhemmin keväällä valloilleen ja silloin on hienoa saada kukkivat puut mukaan taustalle.

Kesä

Keskipäivän valo on todella terävää, joten suosin kuvaamista aamulla tai illalla valon ollessa pehmeämpää ja ihanan kultaista. Tämä vuodenaika pitää sisällään lukemattoman määrän vaihtoehtoja, esimerkiksi meren äärellä – ehkä jopa veteen pulahtaminen, lehtimetsän vehreys tai kävely villinä kasvaneen kukkakedon läpi.

Syksy

Sadetta ja kylmyyttä ei pidä pelätä. Syksyn värit ovat todella kauniita. Luonto ja lehdettömät puut tarjoavat hieman vaimeampaa väripalettia hämärämmillä sävyillä – mikä näkyy monissa kuvissani. Kuvaan mielelläni illan valossa. Pilviset päivät eivät ole yhtään hullumpia, valo on silloin pehmeää ja tasaista ja kuvauspaikkavaihtoehdot lisääntyvät.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Monet asiakkaistani varaavat parikuvauksen ensimmäistä kertaa. Ymmärrän hyvin jos teitä vähän jännittää, mutta älkää huoliko. Ette tarvitse miettiä poseerauksia etukäteen, sillä ohjeistan teitä koko kuvauksen läpi; kerron mitä voitte tehdä ja mihin voitte kiinnittää katseenne.

Tulen mielelläni kotiinne kuvaamaan, esimerkiksi puutarhassanne, kesämökillänne tai muu lempipaikallanne! Hintaan lisätään matkakorvaus 0,71 €/km (2024) tavallisen kuvausalueeni ulkopuolella.

Näillä paikkakunnilla voitte varata minut ilman erillistä matkakorvausta: Turku, Raisio, Lieto, Kaarina, Parainen ja Paimio.

Pukeutukaa hienoihin ja mukaviin vaatteisiin. Suosittelen neutraalit värit ja mätsäävät sävyt. Välttäkää isoja kuvioita ja logoja, niin kuvista tulee ajattomia.

Ennen kuvausta saatte myös valmistautumisoppaan sisältäen stailausvinkkejä!

Haluan suoda teille parhaat mahdollisuudet mukavaan kokemukseen ja siksi tarjoan aina ilmaisen varauksen muuttamisen jos huono sää yllättää tai sairastutte.

Varausmaksu vahvistaa varauksenne. Loppuosa maksetaan kun kuvaus on toteutettu.

Maksutapa on lasku sähköpostitse ja maksuaika on 14 päivää, ellei toisin ole sovittu.

Kun investoitte arvokkaisiin muistoihin saatte:

  • Kattavat valmistautumisohjeet ja stailausvinkit
  • Kuvauksen suunnittelu toiveidenne mukaan
  • Tunnin kestävä rento kuvaustuokio ulkomiljöössä Turun seudulla
  • Kokonainen kuvatarina sisältäen vähintään 30 kuvaa helppokäytöisessä verkkogalleriassa
  • Varmuuskopiot kaikista kuvatiedoistoista kokonaisen vuoden
  • Museolaatuinen taidetuloste koossa 20 x 30 cm lempikuvastanne

Arkisin: 690 €
Viikonloppuisin: 890 €

Varausmaksu 190 € maksetaan varauksen yhteydessä ja se vähennetään loppuosasta, joka maksetaan kuvauksen jälkeen.

Sisältö ja hinnasto päivitetty 1.11.2023. Tätä ennen vahvistuneet varaukset toteutetaan vanhan hinnaston mukaan – koskee myös tätä ennen myönnettyjä lahjakortteja.

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisäveroa 24 %.

Ended up having an amazing time!

”Being a photographer myself, I prefer staying behind the camera and don’t feel very comfortable in front of the lens. However, during our photoshoot with Ellen, I didn’t feel uncomfortable for a second. Ellen is super nice, helpful and professional. We ended up having an amazing time, with lots of laughing – I loved how relaxed the whole photoshoot was.”

Liga Liepina

Ended up having an amazing time!

”Being a photographer myself, I prefer staying behind the camera and don’t feel very comfortable in front of the lens. However, during our photoshoot with Ellen, I didn’t feel uncomfortable for a second. Ellen is super nice, helpful and professional. We ended up having an amazing time, with lots of laughing – I loved how relaxed the whole photoshoot was.”

Liga Liepina

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku | Illustration

Varaustiedustelu

Täyttäkää lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, niin ehdotan vapaita aikoja teille. Mikäli teillä on jotain muuta kysyttävää parikuvaukseen liittyen, ottakaa yhteyttä osoitteeseen info@ellenkivisto.com.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.