Parikuvaus Turku

Parikuvaus sopii niin nuorille vastarakastuneille aikuisille kuin useita vuosikymmeniä yhdessäoloa viettäneille eläkeläisille. Kaikki rakastavaiset ovat tervetulleita kamerani eteen. Teidän ei ole tarvinnut kihlautua tai viettää vuosipäivää varataaksenne parikuvauksen, ihan tavallinen töiden jälkeinen maanantai sopii myös täydellisesti. Teillä tulee olemaan leveät hymyt huulillanne ja ehkä vähän perhosia vatsassa, kun katsotte näitä yhdessä luotuamme kuvia yhä uudestaan ja uudestaan.

Hauskaa ja romanttista

Rakkaus on yksi elämän hienoimpia asioita. Kuplivaa nauruaa, lämpimiä käsiä, pitkiä halauksia ja paljon suudelmia rakkaasi kanssa. Eikö kuulostaa ihanalta? Pienten niksien avulla saan teidät rentoutumaan ja pitämään hauskaa yhdessä – tuskin huomaattekaan minun olevan paikalla kamerani kanssa.

Olin tosi hermostunut ennen kuvausta ja mietin mitä olin tekemässä. Mutta Ellen sai meidät rentoutumaan ja tunteemaan oloamme itsevarmaksi. Oli todella kiva kokemus ja olemme todella tyytyväisiä saamanne kuviin! Ne peilaavat juuri ne tunteet, mitkä tunnemme toisiamme kohtaan.

Marika & Sebastian

Luonnonkauniit paikat

Olen todella tykästynyt valokuvaamaan ulkona ja hyödyntämään luonnonvaloa. Tunnen ja tiedän parhaat paikat Turussa, Raisiossa, Liedossa, Kaarinassa ja Paraisilla ja miten valo näissä paikoissa laskeutuu ajasta ja säästä riippuen. Näillä paikkakunnilla tarjoan kuvausta ilman erillisiä matkakuluja.

Ellen oli valinnut hyvät kuvauspaikat. Hän tiesi hyvin mihin kellonaikaan valo olisi niissä parhaimmillaan. Kuvaushetki oli miellyttävä ja kuvista välittyy tunne, rakkaus ja hellyys. Yhteydenpito sujui hyvin, hän oli ystävällinen ja iloinen, ja saimme ihania kuvia muistoksi. Kyllä voimme suositella Elleniä!

Sari & Petri

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku

Teidän kolmas pyörä

Heippa siellä! Minä olen Ellen, teidän kolmas pyörä parikuvauksen aikana. Valitsen mielelläni romanttisen komedian, jos valintani on minun leffaillassa. Ehkä vähän noloa tunnustaa, mutta olen oikein kunnon rakkaushölmö. Koen olevani hyvä keksimään pieniä romanttisia yllätyksiä ja syömään suklaata – sitähän teen melkein päivittäin! Ja saamaan teidät rentoutumaan kamerani edessä tietenkin, se on erikoistaitoni.

Ellen Kivistö | Valokuvaaja Turku

Teidän kolmas pyörä

Heippa siellä! Minä olen Ellen, teidän kolmas pyörä parikuvauksen aikana. Valitsen mielelläni romanttisen komedian, jos valintani on minun leffaillassa. Ehkä vähän noloa tunnustaa, mutta olen oikein kunnon rakkaushölmö. Koen olevani hyvä keksimään pieniä romanttisia yllätyksiä ja syömään suklaata – sitähän teen melkein päivittäin! Ja saamaan teidät rentoutumaan kamerani edessä tietenkin, se on erikoistaitoni.

Näin se toimii

1. Varaus

Täyttäkää varaustiedustelu sivun alalaidasta. Kuvausmaksun maksettuanne varauksenne on voimassa ja aloitamme yhdessä kuvauksen suunnittelun.

2. Kuvaus

Kuvauksen aika! Tapaamme sovittuna aikana sovitussa paikassa ja vietämme mukavan hetken yhdessä.

3. Tilaus

Muutaman päivän kuluessa saatte linkin valintagalleriaanne, josta valita ne kuvat, mitkä haluatte ostaa.

4. Toimitus

Tuotteet ja/tai digitaaliset kuvat toimitetaan. Nyt voitte nauttia kuvistanne ja muistella tätä ihanaa hetkeä uudestaan ja uudestaan!

Parikuvaus ulkona ympäri vuoden

Valokuvaan ulkona ympäri vuoden ja rakastan sitä! Ei kannata pelätä kylmempiäkään vuodenaikoja – minulla on nimittäin keinot pitää lämpöä yllä ja luoda mahtavia valokuvia kylmyydestä huolimatta.

Talvi

Auringon ollessa matalalla on valo ihastuttavan rapsakkaa ja pehmeää. Huurteiset puut ja juuri laskeutunut lumi tuovat sen erityisen pienen lisän maagisiin talvipotretteihin. Kuvaan lyhyissä pätkissä ja pidämme taukoja takilla ja lapasilla päällä. Minulla on mukanani myös lämpöpusseja, joita voitte pitää kädessänne, kiinnittää vaatteidenne alle ja laittaa kenkiinne pysyäksenne lämpiminä.

Kevät

Ulkona saattaa mielestänne olla synkkää ja tylsää ennen kuin luonto on herännyt henkiin, mutta tuo riisuttu väripaletti on pelkästään etu. Ison osan kuvistani olen ottanut juuri ”välivuodenaikoina”. Auringon valo on pehmeää ja miellyttävää. Luonto pääsee myöhemmin keväällä valloilleen ja silloin on hienoa saada kukkivat puut mukaan taustalle.

Kesä

Keskipäivän valo on todella terävää, joten suosin kuvaamista aamulla tai illalla valon ollessa pehmeämpää ja ihanan kultaista. Tämä vuodenaika pitää sisällään lukemattoman määrän vaihtoehtoja, esim. meren äärellä – ehkä jopa veteen pulahtaminen, lehtimetsän vehreys tai kävely villinä kasvaneen kukkakedon läpi.

Syksy

Sadetta ja kylmyyttä ei pidä pelätä. Syksyn värit ovat todella kauniita. Luonto ja lehdettömät puut tarjoavat hieman vaimeampaa väripalettia hämärämmillä sävyillä – mikä näkyy monissa kuvissani. Kuvaan mielelläni illan valossa. Pilviset päivät eivät ole yhtään hullumpia, valo on silloin pehmeää ja tasaista ja kuvauspaikkavaihtoehdot lisääntyvät.

Ellen Kivistö | Parikuvaus Kihlakuvaus | Turku

Kuvausmaksu

Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä. Se sisältää kuvauksen suunnittelun, infoesitteen stailausvinkeillä,  1 h kestävän kuvauksen ulkomiljöössä sekä valintagallerian, jossa vähintään 30 kpl kuvia katsottavaksi. Tuotteet ja digitaaliset kuvat ostetaan erikseen.

95 €

Valintagalleria

Viikon sisällä kuvauksesta saatte linkin ja salasanan valintagalleriaan, josta löydätte kaikki tarkoin käsitellyt kuvat. Saatte rauhassa katsoa kaikki kuvat läpi ja valita itsellenne suosikit ostettavaksi joko tuotteina ja/tai digitaalisina kuvina.

Tuotetiedot alla

Ellen Kivistö | Parikuvaus Kihlakuvaus | Turku

Kestävät tuotteet

On ihan erityinen tunne pitää fyysinen kuva kädessä digilaitteiden valloittamassa nykymaailmassa. Ehkä haluatte kodissanne kokonaisen kollaasin lempikuvillanne, josta nauttia päivittäin? Tai albumin, jonka ympäri koko perheenne voi kokoontua katsomaan kuvatarinaanne? Olen tarkoin valikoinut sukupolvesta toiseen kestäviä tuotteita.

Tilaamalla suoraan minulta ette tarvitse huolehtia väriavaruudesta, resoluutiosta, paperivalinnasta eikä tulostustekniikasta – ja voitte olla varmoja siitä, että tuote on laatutarkastettu ennen saapumista teille!

Uusi hinnasto voimassa 1.3.2021 alkaen.

Rakkausalbumi

Olen todella tarkasti valikoinut parhaimmat mahdolliset materiaalit kauniille rakkausalbumille, joka kestää selailua ilman pelkoa ikävien sormenjälkien jättämisestä. Albumi on kooltaan 20 x 20 cm ja sisältää 10 aukeamaa/20 sivua, eli tähän mahtuu kaikki lempikuvianne. Pellavakannelle on valittavissa 9 eri väriä. Tämä on albumi, joka haluatte pitää esillä muistaaksenne tuota ihanaa hetkeä!

Tämä albumi ei löydy tavallisella kuluttajamarkkinalla, vaan se on mahdollista tilata ainoastaan ammattikuvaajien kautta.

390 €

Taidetuloste

Paperi, jota käytän tähän tuotteeseen on valmistettu 100% α-selluloosakuidusta. Hapoton ja ligniinitön taidetuloste säilyy kellastumattomana, ei haurastu eikä halkeile ajan saatossa. Paperi on neutraalin valkoinen, mattapintainen ja tuntuu akvarellipaperimaiselta. Materiaalin paino on 310g/m². Tällä paperilla kuvanne näyttää kauniilta ja ylelliseltä!

20 x 30 cm – 40 €
30 x 45 cm – 70 €
40 x 60 cm – 100 €

Canvastaulu

Ajaton ja kestävä canvastaulu valmistetaan korkealaatuisesta puuvilla-polyesterikankaasta, joka kiinnitetään 2 cm paksuun puukehykseen taittamalla kuva reunojen yli. Kangas on kirkkaan valkoinen ja pinta klassinen karhea ja matta. Materiaalin paino on 320g/m². Taulun takana on valmiina kiinnike ripustamista varten. Yhtä hyvin voitte asettaa taulun hyllylle tai piirongille.

20 x 30 cm – 60 €
30 x 45 cm – 100 €
40 x 60 cm – 140 €

Digitaaliset kuvat

Jos haluatte valmistaa kuvatuotteita itse voitte luonnollisesti ostaa kuvia myös digitaalisena. Kaikki valitsemanne kuvat toimitetaan sekä värillisinä että mustavalkoisina korkeassa ja matalassa resoluutiossa salasanasuojatun nettigallerian kautta. Valittuanne koko gallerian, kuvat toimitetaan usb-muistilla kauniissa säilytysrasiassa pienen lahjan kera.

5 kpl – 200 € (40 €/kpl)
10 kpl – 350 €
(35 €/kpl)
20 kpl – 600 €
(30 €/kpl)

Koko galleria – 750 €

Usein kysyttyä

Hinta koostuu kahdesta osasta; kuvausmaksusta ja valitsemastanne tuotteesta.

Ensimmäinen osa on kuvausmaksu, minkä maksetaan varauksen yhteydessä. Se vahvistaa varauksenne ja kattaa itse kuvaushetken sekä valintagallerian. Kuvausmaksu ei sisällä tuotteita eikä ladattavia tiedostoja.

Toinen osa on valitsemanne tuotteet ja/tai digitaaliset kuvat, mitkä maksetaan kuvauksen jälkeen nähtyäänne kaikki kuvat valintagalleriassa. Saatte itse valita, mitkä kuvat haluatte ostaa ja missä muodossa.

Maksutapa on lasku ja maksuaika on 14 päivää, ellei toisin ole sovittu.

Tulen mielelläni kotiinne kuvaamaan teidän omilla lempipaikoillanne, kuten puutarhassanne, metsäpolulla tai vaikka mökin rannalla. Matkakorvaus lisätään hintaan Turun alueen ulkopuolella.

Haluan suoda teille parhaat mahdollisuudet mukavaan kokemukseen ja siksi tarjoan aina ilmaisen varauksen muuttamisen jos huono sää yllättää tai joku teistä sairastuu.

Matalaresoluutioiset kuvat ovat optimoituja nettikäyttöön. Korkearesoluutioiset kuvat sopivat painamiseen/tulostamiseen.

Käsittelen kuvat omalla tyylilläni, osan värillisinä ja osan mustavalkoisina. Voin toiveidenne mukaan poistaa hetkellisiä “virheitä” kuten finnejä, mustelmia ja hyttysen puremia, mutta en muuta ulkonäköä, en esim. pehmennä ihoa.

Kaikki tarjoamani tuotteet voitte tilata kätevästi nettigallerianne kautta saatuanne  kirjautumistiedot.

Kyllä! Klikatkaa tässä, niin pääsette lahjakorttisivulle.

Being a photographer myself, I prefer staying behind the camera and don’t feel very comfortable in front of the lens. However, during our photoshoot with Ellen, I didn’t feel uncomfortable for a second. Ellen is super nice, helpful and professional. We ended up having an amazing time, with lots of laughing – I loved how relaxed the whole photoshoot was.

Liga Liepina

Varaustiedustelu

Täyttäkää lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, niin ehdotan vapaita aikoja teille. Vastaan sähköposteihin arkipäivisin toimistoaikana. Mikäli teillä on jotain muuta kysyttävää parikuvaukseen liittyen, ottakaa yhteyttä osoitteeseen info@ellenkivisto.com. Älkää unohda tarkistaa roskapostikansiota, jos vastaukseni on päätynyt sinne.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.