PARIKUVAUS

Ainutlaatuinen ihminen vierelläsi

Parikuvaus tai rakkauskuvaus – miksi halutakaan sitä kutsua. Tämän kuvauksen aikana nostan esille sen, mikä saa sinut rakastamaan kumppaniasi ja kerron tämän valokuvien muodossa. Teillä tulee olemaan leveät hymyt huulillanne ja perhosia vatsassa, kun katsotte näitä kuvia yhä uudestaan ja uudestaan. Ajattele, olet löytänyt näin hienon ihmisen, jonka kanssa jakaa elämäsi! Kaikki rakastavaiset ovat tervetulleita kamerani eteen. Teidän ei ole tarvinnut kihlautua tai viettää vuosipäivää, ihan tavallinen töiden jälkeinen maanantai sopii täydellisesti.

Rentoa ja romanttista

Rakkaus on yksi elämän hienoimpia asioita. Kuplivaa nauruaa, lämpimiä käsiä, pitkiä halauksia ja paljon suudelmia rakkaasi kanssa. Kuulostaako ihanalta? Pienten niksien avulla saan teidät rentoutumaan ja pitämään hauskaa yhdessä – tuskin huomaattekaan minun olevan paikalla kamerani kanssa.

Luonnonkauniit paikat

Olen todella tykästynyt valokuvaamaan ulkona ja hyödyntämään luonnonvaloa. Tunnen ja tiedän parhaat paikat Turussa, Kaarinassa, Paraisilla ja Kemiönsaarella ja miten valo näissä paikoissa laskeutuu ajasta ja säästä riippuen. Näillä paikkakunnilla tarjoan valokuvausta ilman erillisiä matkakuluja. Jos toivotte valokuvauksen tapahtuvan toisella paikkakunnalla, niin sekin onnistuu.

Parikuvaus eri vuodenaikoina

Valokuvaan ulkona ympäri vuoden ja rakastan sitä! Ei kannata pelätä kylmempiäkään vuodenaikoja – minulla on nimittäin keinot pitää lämpöä yllä ja luoda mahtavia valokuvia kylmyydestä huolimatta.

Talvi

Auringon ollessa matalalla on valo ihastuttavan rapsakkaa ja pehmeää. Huurteiset puut ja juuri laskeutunut lumi tuovat sen erityisen pienen lisän maagisiin talvipotretteihin. Minulla on mukanani lämpöpusseja, joita voitte pitää käsissänne, kiinnittää vaatteidenne alle ja laittaa kenkiinne pysyäksenne lämpiminä. Tarjoan myös lämmintä juotavaa ja taukojen aikana voitte kietoutua lämpimän viltin sisään.

Kevät

Ulkona saattaa mielestäsi olla synkkää ja tylsää ennen kuin luonto on herännyt henkiin, mutta tuo riisuttu väripaletti on pelkästään etu. Ison osan valokuvistani olen ottanut juuri ”välivuodenaikoina”. Auringon valo on pehmeää ja miellyttävää. Luonto pääsee myöhemmin keväällä valloilleen ja silloin on hienoa saada kukkivat puut mukaan taustalle.

Kesä

Keskipäivän valo on todella terävää, joten suosin kuvaamista aamulla tai illalla valon ollessa pehmeämpää ja ihanan kultaista. Tämä vuodenaika pitää sisällään lukemattoman määrän vaihtoehtoja, esim. meren äärellä – ehkä jopa veteen pulahtaminen, lehtimetsän vehreys tai kävely villinä kasvaneen kukkakedon läpi.

Syksy

Sadetta ja kylmyyttä ei pidä pelätä. Syksyn värit ovat todella kauniita. Luonto ja lehdettömät puut tarjoavat hieman vaimeampaa väripalettia hämärämmillä nyansseilla – mikä näkyy monissa valokuvissani. Valokuvaan mielelläni illan valossa. Pilviset päivät eivät ole yhtään hullumpia, valo on silloin pehmeää ja tasaista ja kuvauspaikkavaihtoehdot lisääntyvät.
Ellen Kivistö | Parikuvaus Kihlakuvaus Turku

We ended up having an amazing time!

Being a photographer myself, I prefer staying behind the camera and don't feel very comfortable in front of the lens. However, during our photoshoot with Ellen, I didn't feel uncomfortable for a second. Ellen is super nice, helpful and professional. We ended up having an amazing time, with lots of laughing – I loved how relaxed the whole photoshoot was. My boyfriend and I are very pleased with the photos!

Liga Liepina

Ellen Kivistö | Parikuvaus Kihlakuvaus Turku

Kuvausmaksu

Varauksen yhteydessä maksatte kuvausmaksun varauksen vahvistamiseksi. Maksu kattaa kuvauksen suunnittelun, koko 1 h opastetun valokuvauksen sekä valintagallerian jossa n. 50 kpl valokuvia katsottavaksi. Tuotteet ja digitaaliset valokuvat ostetaan erikseen.

95 €

Valintagalleria

Viikon sisällä kuvauksesta saatte linkin ja salasanan valintagalleriaan, josta löydätte kaikki tarkoin käsitellyt valokuvat. Voitte rauhassa katsoa kaikki kuvat läpi ja valita itsellenne suosikit ostettavaksi joko tuotteina ja/tai digitaalisina tiedostoina.

VALOKUVA TAIDEPAPERILLA | KLASSINEN CANVASTAULU

LAADUKAS ALBUMI | DIGITAALISET VALOKUVAT

Ellen Kivistö | Parikuvaus Kihlakuvaus Turku

Tuotteet, jotka kestävät sukupolvesta toiseen

Digitaalisten laitteiden valtaamana aikakautena fyysinen valokuvatuote on jotain aivan erityistä. Suosittelen vahvasti muutaman taulun tilaamista seinälle tai lipastolle asetettavaksi kodissanne. Tai vaikka kokonaisen kollaasin, josta nauttia päivittäin. Ehkä albumin, jonka ympärille kokoontua katsomaan kuvatarinaanne. Minulla on tarjota tarkoin valikoituja tuotteita, jotka toimivat yhdessä kuvatyylini kanssa.

Ota yhteyttä jos haluat hintatietoja erikoismittaisista tuotteista tai lisäaukeamia albumiin.

Valokuva taidepaperilla

Paperi, jota käytän näihin tuotteihin on valmistettu 100% α-selluloosakuidusta. Hapoton ja ligniinitön paperi säilyy kellastumattomana, ei haurastu eikä halkeile ajan saatossa. Paperi on neutraalin valkoinen ja sillä on kaunis akvarellimainen ja matta pinta. Materiaalin paino on 310g/m². Kuvat tällä paperilla toimivat hyvin sekä kehystettyinä sellaisenaan taikka lasin takana. Saatte kauniin ja yleellisen vaikutelman kuvalle kuin kuvalle. (Kehys ei sisälly hintaan.)

20 x 30 cm – 50 €

30 x 45 cm – 80 €

40 x 60 cm – 110 €

40 x 40 cm – 60 €

50 x 50 cm – 90 €

60 x 60 cm – 120 €

Klassinen canvastaulu

Ajaton ja kestävä canvastaulu valmistetaan korkealaatuisesta puuvilla-polyesterikankaasta, joka kiinnitetään 2 cm paksuun puukehykseen taittamalla kuva reunojen yli. Kangas on kirkkaan valkoinen ja pinta klassinen karhea ja matta. Materiaalin paino on 320g/m². Kuvat tällä canvastaululla kestävät pölyä ja likaa ja sopii täten hyvin kaikissa kodeissa. Taulun takana on valmiina kiinnike seinälle ripustamista varten. Voitte hyvin myös asettaa taulut hyllylle tai piirongille.

20 x 30 cm – 100 €

30 x 45 cm – 140 €

40 x 60 cm – 180 €

40 x 40 cm – 120 €

50 x 50 cm – 160 €

60 x 60 cm – 200 €

Laadukas albumi

Olen tarkoin valikoinut parhaimmat mahdolliset materiaalit kauniille rakkausalbumille, joka kestää selailua ilman pelkoa ikävien sormenjälkien jättämisestä. Albumi on kooltaan 20 x 20 cm ja sisältää 10 aukeamaa (20 sivua). Sivut ovat 2 mm paksuiset. Albumin kansi on pellavaa ja kannelle on valittavissa 9 kpl eri väriä. Tätä albumia tulette pitämään esillä muistaaksenne tuota ihanaa hetkeä yhdessä!

250 €

Digitaaliset valokuvat

Jos haluatte itse valmistaa valokuvatuotteitanne tai käyttää kuvia sosiaalisissa medioissanne/blogeissanne voitte luonnollisesti ostaa valokuvia myös digitaalisena. Kaikki valitsemanne valokuvat toimitetaan sekä korkea- että matalaresoluutioisena.

5 kpl – 200 €

10 kpl – 350 €

20 kpl – 600 €

Koko galleria – 750 €

Ilmainen varauksen muuttaminen

Haluan suoda teille parhaat mahdollisuudet mukavaan kokemukseen ja siksi tarjoan aina ilmaisen varauksen muuttamisen – jos huono sää yllättäisi tai joku teistä sattuisi sairastumaan.

Näin homma toimii

Täytä varauslomke sivun alalaidasta. Varausmaksun maksettuanne sopimus on voimassa ja aloitamme valokuvauksen suunnittelun.

Valokuvauksen aika! Tapaamme sovittuna aikana sovitussa paikassa ja vietämme mukavan hetken yhdessä.

Muutaman päivän kuluessa saatte linkin valintagalleriaan, josta valita suosikkikuvanne.

Tuotteet ja/tai digitaaliset tiedostot toimitetaan. Nyt voitte nauttia valokuvistanne ja muistella tätä upeaa hetkeä uudestaan ja uudestaan!

Varauslomake

Täytä lomake niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Vastaan sähköposteihin arkipäivisin toimistoaikana. Älä unohda tarkistaa roskapostikansiota, jos vastaukseni on päätynyt sinne. Mikäli teillä on jotain kysyttävää parikuvaukseen liittyen, ottakaa yhteyttä osoitteeseen info@ellenkivisto.com.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.