Ellen Kivistö

Hääkuvaaja ja perhekuvaaja

Minun filosofiani

Intohimoni valokuvaukseen perustuu valon, varjon ja liikkeen yhdistämiseen. Valokuvauksen aikana hengitämme meren tuoksuja, kuuntelemme metsän suhinaa ja nautimme auringon viimeisistä säteistä. Jos tuuli tarttuu hiuksiin, on se osa teidän kuvakertomustanne, tai ehkä hiekkaa työntyy varpaiden väliin – se on vain hurmaavaa, kun kaikki ei ole niin järjesteltyä.

Minulle tärkeintä on tunne. Rakastavaisten välinen hellyys ja vatsanpohjassa tuntuva nauru luovat ikimuistoisia hetkiä. Iästä, etnisyydestä, seksuaalisuudesta ja uskonnosta riippumatta ovat kaikki tervetulleita kamerani eteen. Yhdessä luomme sukupolvien ajan säilyviä valokuvia.

Opi tuntemaan minut

Olen suklaahullu, jonka mielestä aina on hyvä hetki syödä palanen tai kaksi (tai kerralla koko levy). Suosikkini on Fazerin maitosuklaa kokonaisilla hasselpähkinöillä. Olen Kemiönsaarella varttunut suomenruotsalainen, mutta nykyään asun Turussa. Tykkään vanhasta rockmusiikista – mitä karheampaa, sen parempaa. Matkalla valokuvauksiin hoilaan radiohittien mukana vaikken osaisikaan kaikkia laulunsanoja. Musiikki, elokuvat sekä vanhat historiaa huokuvat paikat ovat inspiraationi lähde.

Olen tunteellinen luonteeltani. Kauniit puheet sekä elokuvat saavat minut helposti itkemään (kyllä, itken myös elokuvateattereissa). Eikä ole mitenkään harvinaista, että päästän pieniä ilonhuutoja nähdessäni kuinka kauniisti valo tanssii!

Kun en ole valokuvaamassa, hypin poikani kanssa vesilammikoissa, myllerrän puutarhassa, matkustan makumatkalle maustehyllyn ääreen tai puuhastelen jonkin remppaprojektin parissa. Minulla on aina jotain luovaa tekeillä, muuten alkavat sormet kutista.

Kuulostanko sellaiselta mukavalta tyypiltä, jonka ottaisit mukaan dokumentoimaan häänne? Tai ehkä tahdot minut kuvaamaan hullunkurisen perhekuvauksen? Lähetä minulle viesti!

Satunnaista tietoa minusta