Min dröm gick i uppfyllelse!

Ellen Kivistö Dagbok, Företagande, Resor

Självporträtt från Island.

På min business bucket list detta år hade jag bara en enda sak; att bli bokad att fotografera ett bröllop utomlands. Denna dröm skrämde mig, eftersom den kändes som ett jättekliv att ta och ärligt talat visste jag inte ens om det är just bröllop jag vill satsa på i företaget.

Förra lördagen blev min dröm verklighet! Jag blev inte bara bokad att fota ett bröllop som skulle ske under nästa år – jag blev bokad att fånga kärleken mellan ett isländskt par som gifte sig redan denna sommar! Jag är så otroligt tacksam över att de litade på mig och mitt arbete. Jag är stolt över mig själv att jag presterade så bra under press, då ingenting riktigt gick som planerat den dagen. Jag är så glad över att jag fick fota ett helt fantastiskt bröllop på just Island!

Nu är jag lättad över att jag gjorde det som skrämde mig, samtidigt som jag känner mig lite ledsen och… tom. Nu är det gjort liksom – hur skall jag kunna överträffa detta?

Med handen på hjärtat kan jag dock berätta att bröllopsfotograferingen är det rätta att satsa på för mig. Det känns bra. Det är min grej! Jag har hittat min stil, mina kunder och jag vill arbeta mer med detta.

Nu bubblar jag av förväntan över de åtta sommarbröllop som väntar runt om i Finland.

Psst! Nu går det att kommentera inläggen igen! Tyvärr försvann även alla gamla kommentarer då jag städade bort spam, men ni får väldigt gärna lämna en liten hälsning då ni läst/tittat.