Kati & Marko┃Bröllop Pargas, Häät Parainen

Ellen Kivistö Bröllopsfotografier

I samband med att jag firade två år som företagare i januari ordnade jag en tävling på min Facebook-sida. För att vara med skulle man berätta med vem man skulle vilja dela en fotografering och varför. Det trillade in många kommentarer och det var verkligen ingen lätt sak att välja bara en vinnare då jag så gärna hade fotograferat alla.

Till slut föll valet på en kommentar som fick mig att känna värme i hela kroppen medan jag läste den.

“Jag och min man har varit gifta 1 år den 13.2. En fotografering skulle vara en fin gåva att ge första bröllopsdagen till ära. Vi har en del foton på hela familjen men nu skulle vi kunna satsa på att ta bilder endast på oss. Av någon orsak har vi inte än idag tagit officiella bröllopsbilder och det gör mig ledsen att inte ha bilder att hänga upp på väggen. Vilken fin tanke av dig att ge någon chansen att få fina foton!”

För några dagar sedan åkte jag till Pargas för att fotografera Kati tillsammans med sin man. Vilken värme de spred där ute i den friska luften strax innan solen gick ned! Jag har nog aldrig förut sett så många kramar under en fotografering. Nedan följer ett litet axplock.