Janina & Stefan – Bröllop Kimito, Häät Kemiö

Ellen Kivistö Bröllopsfotografier

I juli tillbringade jag en dag i Kimito för att dokumentera när Janina och Stefan sade ja till varandra.

Vigselceremonin ägde rum i Kimito kyrka och det var så fint med sång, brudparet som sprudlade av lycka och alla rörda släktingar och vänner som var samlade för att närvara under den här speciella dagen. Det kändes roligt att börja bröllopssäsongen med ett bröllop i mina hemtrakter. Jag fotade faktiskt mitt allra första bröllop just här för två år sedan.

Medan gästerna åkte vidare till festplatsen gjorde vi ett litet stopp för att fota porträtt intill en lada vi tillsammans valt ut på förhand. Det passade så bra in i parets lantliga tema och trots att den växlande molnigheten gjorde fotograferingen utmanande för mig fick vi till en riktigt stämningsfull bildserie.

Festplatsen hade paret dekorerat med saker de själva omsorgsfullt skapat. De hade verkligen lagt ner tid på att göra det mysigt. Det bjöds på god buffé, känslofyllda tal och många skratt under kvällen. Stämningen hölls på topp även om det kom en regnskur.

Medan dimman dansade utanför greppade Janinas bror mikrofonen för att sjunga under brudvalsen. Dagen var så vacker och förutom kärleksparet bubblade jag själv nästan (för precis lika mycket är nog inte möjligt) av lycka. Nedan ser ni några av höjdpunkterna från dagen.