Heather & Jónas – Wedding Iceland, pt. I

Ellen Kivistö Bröllopsfotografier, Resor

Under min resa till vackra Island i somras (ja, detta var andra sommaren i rad för jag kunde bara inte låta bli att åka tillbaka) fotade jag ett superfint kärlekspar.

För att göra en lång historia riktigt kort: Amerikanska Heather och isländska Jónas träffade varandra under en semesterresa på Island, blev kära och gifte sig. Nu bor de tillsammans på Island sedan flera år tillbaka och trots att det gått nio år sedan giftermålet såg de alldeles nykära ut. Det låg så mycket kärlek i luften den där dagen i början av juli när vi åkte runt i det sagolika landskapet. Lupinfälten bredde ut sig åt alla håll, långt borta i horisonten kunde man skymta glaciärer och himlen täcktes av dramatiska moln. Jag hade inte kunnat önska mig något mer. Kameran sjöng och hela kroppen bubblade av lycka, tacksam över att vara en del av detta fantastiska äventyr.

Nedan kan ni se första delen av bildserien. Två delar till med kärleksporträtt fotograferade på halvön Snæfellsnes publiceras senare. Jag hoppas denna stylade fotografering kan fungera som en insprationskälla för de som går i bröllopstankar.