Emma & Sebastian – Dop Bröllop Kimito, Ristiäiset Häät Kemiö

Ellen Kivistö Bröllopsfotografier

Det var en skara förväntansfulla släktingar och vänner som bänkade sig i Kimito kyrka den där soliga lördagen i juli, då de var inbjudna till dop och bröllop. Ceremonin började med en kort vigsel och det var nog ingen som kunde låta bli att dra på smilbanden när parets son plötsligt utbrast “Man får inte pussas i kyrkan!”.

Efter pussandet och skrattandet fortsatte det med dop av Emmas och Sebastians lilla dotter, som somnade och sov sött igenom precis hela ceremonin och gratulationerna efteråt.

Jag åkte sedan iväg till Ljungborg för att fota dukningen och detaljerna, medan resten av gästerna tog sig från kyrkan till festplatsen. Emma fyllde dessutom 30 samma dag, så det fanns minsann orsak att fira! Varm och härlig stämning genomsyrade hela kvällen, som bestod av sånguppträdanden, tal och mumsig tårta. När solen gassade in genom de stora fönstren förflyttade festfolket sig istället utomhus för att umgås. De hade verkligen tur som fick så fint väder!

Det hände så mycket under den här festen, trots att paret valt att skippa alla lekar och programpunkter och istället bara ha en avslappnad sommarfest. Jag var med bara några timmar, men det resulterade ändå i en omfattande bildserie. Här får ni ta del av några utvalda glimtar från dagen.