Kitty & Simon – Wedding Photography Iceland, pt. V

Ellen Kivistö Bröllopsfotografier, Resor

Jökulsárlón med sina turkosa isberg måste vara en av de vackraste platserna jag besökt. Att dessutom fota kärleksporträtt med Kitty och Simon intill glaciärsjön var en riktigt häftig upplevelse! De var så avslappnade framför kameran trots den kalla blåsten och de mörka molnen som tornade upp, vilket gjorde det lätt att fånga deras värme och lycka fastän ljuset inte var det mest optimala att fota i. Men visst blev det stämningsfullt ändå? Åh! Jag längtar tillbaka så mycket. Någon dag skall jag åka dit igen och njuta av de friska vindarna och vackra isskapelserna.

På söndag sitter jag på flyget tillbaka till landet av eld och is, men då står andra destinationer inskrivet i kalendern.

Klänning från SensibleM.

P.S. Jag har tagit bort kommentarsfunktionen från anonyma, eftersom det trillat in galna mängder spam-kommentarer. Inloggade medlemmar på WordPress som har en kommentar godkänd från tidigare kan dock lämna en kommentar. Jag öppnar kommentarsfältet för alla igen när jag hittat en lösning på problemet. Hoppas ni njuter av fotografierna!