Nellie┃Barnfotografering Pargas, Lapsikuvaus Parainen

Ellen Kivistö Barnfotografier

Åh, så glad jag är över att jag föräldrarna gav mig lov att publicera några bilder från den här barnfotograferingen jag gjorde i sensommarens duggregn!

Trots alldeles grått väder blev det så himla fint med flickans mörkbruna ögon och tjocka hår mot det mossiga gröna och rödskiftande blåbärsriset. Lite blåst är bara till fördel tycker jag; det gör bilderna mer levande och intressanta då inte allting ligger så platt och perfekt. Och visst har hon de mest underbara smilgroparna?

Sedan tycker jag inte att porträtt av barn alltid behöver betyda skratt och stoj. Det kan bli riktigt bra även med allvarligare miner. Ibland är barn inte så värst intresserade av att bli fotograferade och ibland jobbar jag med barn som är så envisa att inte ens mina superknep fungerar – då är det bäst att bara låta dem syssla på för sig själva och fota mer dokumentärt från sidan om, så de inte blir störda i sina lekar. På det här sättet fångar jag naturliga ögonblick och dessa bilder värdesätts högt många år framöver.

Just den här fotograferingen innehöll alla ovanstående delar och i det här inlägget har jag plockat ihop en blandning med mina personliga favoriter. Till föräldrarna levererade jag drygt hundra fotografier. Vilken är din favorit? Berätta gärna i kommentarsfältet!

Nellie-10

Nellie-42

Nellie-97

Nellie-35

Nellie-88

Nellie-48

Nellie-79

Nellie-89

Nellie-12

Nellie-84

Nellie-36

Nellie-53

Nellie-73

Nellie-56

Nellie-96

Nellie-9

Nellie-61

Nellie-19

Nellie-30